Oglasile se: Kendall i Kylie reagovale na snimak njihove svađe u rijalitiju!

Rijaliti “Keeping Up With The Kardashians” koji je i proslavio ovu porodicu ukida se nakon 14 godina neprestanih snimanja, što je bila čudna vest jer su se uvek trudili da kao porodica zadrže ovaj vid zabave i eksponiranja. Ipak, kasnije je na videlo izašlo da je ekipa tražila veći novac, što kanal nije mogao da im obezbedi zbog troškova, ali i manje gledanosti. Doduše, gledanost je sada možda za dlaku povećana, jer su ove godine bile zastupljene razne svađe, od kojih je najsvežija svađa Kendall i Kylie Jenner!

Naime, Kendall i Kylie su se žustro posvađale i ovaj put je to ponovo bilo oko odeće, što je za njih uobičajeno. Sukob se odigrao u Palm Springsu gde je putovala cela porodica, ali obično ovaj put koriste da se skroz opuste i ne izlaze nigde. Baš zato Kendall nije ponela ništa svečanije za izlazak, i oko toga je nastala čitava zbrka jer joj je Kylie uzela haljinu koju je ona htela! Kako je Kylie uništila Kendallino veče možete videti u videu ispod, a obe devojke su na zabavan način odreagovale na video nakon što su ga pogledale i same.

Kylie je tvitovala da “svađe sestara poput ovih nikad nisu u redu”, a zatim se i našalila sa fanovima koji su komentarisali epizodu svađe zanimljivim gifovima! Jedan fan je objavio urnebesan gif na kom se dve devojke tuku u autu, a Kylie je odgovorila na gif: “Ovo je tačno” našalila se ona. Ili mislite da se nije šalila – stvarno je njihova tuča izgledala baš ovako?

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Razočarana: Kendall Jenner odustaje od veze sa Harryjem Stylesom!

Foto: Instagram/Kendall + Kylie

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.