Singl i srećna: Selena Gomez napravila pidžama parti sa najboljim drugaricama!

Možda se Selena Gomez u ovo vreme ne zabavlja više sa Justinom Bieberom, ali to ne znači da ne postoje razni načini da se zabavi sa svojom vernom ekipom!

Selena Gomez ponovo je singl makar privremeno, a to je bila sjajna prilika da napravi žurku samo za devojke – i to pidžama parti sa tri najbolje prijateljice! Theresa Mingus, Rebeka Walters i Paige Reed učinile su da Selena zaboravi dramu oko Justina i The Weekndovog albuma o njoj i sve četiri su spavale zajedno ne razmišljajući o brigama!

it’s a pajama jam

Објава коју дели Rebeka Walters (@rebeka_w) дана

Na fotografiji koju je Rebeka objavila vidimo četiri devojke nasmejane i u ludim pozama dok je Sel uz nežno roze pidžamu ukombinovala Puma čarape da se ne zaboravi da je Puma još uvek njen detalj! Pre pidžama partija, devojke su se provozale u kolima i ostatak dana provele zajedno, a Theresa je i snimila Sel kako peva iz sve snage na prednjem sedištu auta. Izgleda da se jako zabavila tog dana!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Društvo stiže: Taylor Swift šalje avion po Sel i Karlie, slavi rođendan u Australiji!

7 thoughts on “Singl i srećna: Selena Gomez napravila pidžama parti sa najboljim drugaricama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.