Niall Horan nije imao poverenja u Harryjeve glumačke kvalitete: Bio sam jako iznenađen!

Kao i sve nas i Nialla Horana je iznenadila vest da Harry Styles ide u glumačke vode jer ni on nije znao da se tako nešto sprema. U razgovor za irsku nacionalnu televiziju on je govorio o tome da li će i sam početi da glumi ali i da nije očekivao bogzna šta od Harryja.

“On je bio briljantna u Dunkirku, stvarno, stvarno je bio dobar”, konstatuje Niall. “Bio sam jako iznenađen i uživao sam u tome misleći da je on napravio fantastičan posao i radujem se tome šta će sledeće uraditi” konstatuje on. Nialla su mediji već ranije pitali da li on planira da glumi a iako je prethodno i odbijao tu pomisao, sad ostavlja mogućnost za tako nešto!

“Mislim da ja nemam strpljenja da budem glumac. Ne znam ni da li bih bio dobar u tome ali nikad ne reci nikad, zar ne?”. Niall kaže i da će ovih dana videti Harryja, s obzirom da su obojica na turneji ali i da pevaju na istim mestima. “Sledeće nedelje ili nedelje posle te radim svirku na istom mestu gde će biti Harry Styles pa ću ga tamo i videti. I inače se viđamo a čujemo se i preko e-mailova i poruka. Svi rade nešto svoje pa i nemamo puno vremena da budemo zajedno”, konstatuje on.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Luda priča: Taylor Swift pomoću aplikacije beži od Harryja Stylesa?

One thought on “Niall Horan nije imao poverenja u Harryjeve glumačke kvalitete: Bio sam jako iznenađen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.