Seleni i Biebsu i dalje zabranjen pristup: Ariana Grande trijumfalno završila turneju po Kini!

Ariana Grande jedna je od malog broja nekineskih muzičkih zvezda koja je ove godine dobila priliku da peva u ovoj ogromnoj zemlji a taj deo njene “Dangerous Woman” turneje završen je u sredu nastup u Gvanžuu pred naravno rasprodatom arenom!

Ari je prethodnih dana izražavala svoju zahvalnost fandomu u ovoj zemlji i na Instagramu a ne treba ni reći da joj je ovaj deo turneje verovatno bio i najinteresantniji, s obzirom da ovde prethodno nikad nije pevala. Ari je takođe svesna da je ona jedina mlada zvezda kojoj je data dozvola da nastupa u ovoj zemlji iako su to prethodno tražili i Selena Gomez i Justin Bieber.

Dok kineske vlasti Arianu smatraju dobrim uzorom, Justin Bieber odbijen je zbog brojnih sukoba sa zakonom a Selena Gomez vrlo verovatno jer je viđena u društvu Dalaj Lame koji se smatra neprijateljem Kine. Ari pred sobom ima još desetak koncerata po Australiji, Novom Zelandu i na dalekom istoku nakon čega će verovatno napraviti malu pauzu a onda nastaviti da sprema novi album!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Procenite sami: Arianatori besni, ubeđeni da je Chris Brown prisvojio sliku njihovog idola za svoj album!

3 thoughts on “Seleni i Biebsu i dalje zabranjen pristup: Ariana Grande trijumfalno završila turneju po Kini!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.