Nick Jonas veruje: Niall Horan će imati najuspešniju solo karijeru od 1D momaka!

Divno je videti zvezde kako podržavaju karijere svojih kolega – Nick Jonas je kao pravi prijatelj odao počast Niallu velikim rečima!

Naime, Nick tvrdi u intervjuu za The Sun da će Niall postati najveća 1D zvezda, iako su svi uvek tvrdili da je Harry Styles najjači deo One Directiona! „Mislim da će Niall ostati najduže na sceni, gledaćemo ga još dugo. Taj momak je tako opušten, ništa ga ne ometa, slavu prihvata normalno, on je stvarno kul“ hvali Nick Nialla. „Njegova muzika je neverovatna i svaka pesma ti ostane u glavi i jako je kvalitetna!“

Niall će morati da se oduži za ove reči – već je obećao Nicku šta će njih dvojica da obiđu kada Nick sledeći put dođe do Irske! „Volim Irsku, ali svaki put sam dolazio samo poslovno. Niall je obećao da ćemo da obiđemo pabove u koje je on išao i gde je odrastao, jako bih voleo da uradimo to prvom prilikom“ poručuje Nick! Da li vam je drago što se ova dva momka divno slažu?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Nick Jonas

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Baš iznenađenje: Niall Horan je bio gost na "Reputation" turneji Taylor Swift!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.