Nema više: Harry Styles “sahranio” sopstvenu seriju!

U Americi je pre dva meseca počela sa emitovanjem serija “Happy Together” koja je bazirana na prvim godinama karijere Harryja Stylesa, ali publika očigledno nije bila previše zainteresovana!

Radnja ove komedije zasnovana je na dve godine kad je Harry živeo sa 1D producentom Benom Winstonom i njegovom ženom Meredith u Londonu, tokom prvih godina postojanja grupe. Naravno, imena likova su promenjena u seriji, a radnja je smeštena u Ameriku.

Kako se navodi, razlog neuspeha je i u tome što je Harry Styles odbijao sve ponude da se pojavi u seriji. “Serija je bila slabo gledana i bilo je jasno da nema mnogo vremena da se stvari poprave”, tvrdi jedan izvor za The Sun. “Na kraju, samo se odustalo od toga. Jedan od najvećih problema je činjenica da je Harry odbijao da promoviše šou i da se pojavi u njemu, iako mu je nuđeno više od 100.000 evra.” Šteta, ali valjda Harry zna šta je to najbolje za njega.

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zar ne deluje jednostavno? Stiglo uputstvo za crtanje 1D momaka na noktima!

2 thoughts on “Nema više: Harry Styles “sahranio” sopstvenu seriju!

  1. serija nije bas popularna ali bez obzira na to ima preko 4 miliona pregleda na svakoj epizodi tako da ne vidim u cemu je problem…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.