“Divna” novogodišnja priča Nialla Horana: Kako sam bratu slomio glavu!

U ovo doba godine ljudi dele svoje dirljive i poučne priče vezane za Božić i taj period, ali Niall Horan ima nešto još zanimljivije!

Možda vam Niall deluje kao fina osoba za sportske aktivnosti, ali možda on i ne bi bio tako dobar izbor – sudeći po njegovoj najnovijoj priči, ne biste voleli da igrate stoni tenis sa Niallom! Naime, on je podelio svoju priču o tome kako je jednom igrao stoni tenis sa bratom Gregom i zamalo mu slomio vrat, toliko je bilo opasno da je imao ozbiljne povrede na glavi!

“Brat i ja smo dobili sto, rekete i loptice, nakon jedno tri ili četiri dana zamahnuo sam teniskim reketom i udario ga otpozadi u glavu. Da, jako lepa priča, srećan Božić svima” poručuje Niall optimistično – nemojte ovo pokušavati kod kuće, jer ovakve stvari nisu uopšte tako naivne!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Počelo je: Niall Horan snima svoj solo album!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.