Olly Murs zove Nialla u solo vode: Hajde da snimimo duet, voleo bih to!

Screen-Shot-2016-07-21-at-09.51.22

Olly Murs odličan je prijatelj sa momcima iz One Directiona a sad je počeo da ćuška Nialla Horana da prestane da se predomišlja i da poput Harryja i Liama krene u solo vode!

“Završio sam moj album i neću više raditi na tome ali čuo sam da Niall planira album”, kaže Olly i nudi mu da jedna od pesama bude njihov duet. “Sve je na njemu. On je muzičar i njegova je odluka”, konstatuje on za VIP magazin.

“Niall i ja smo dobri prijatelji tako da ako on želi nešto da radi, bio bih veoma srećan da uskočim i pomognem mu. Ipak, za sad ništa nije u planu. Čujemo se često. Nisam ga video par nedelja pa mi nedostaje naše druženje jer on stalno zbija šale. Moramo negde na piće uskoro”, zaključuje Olly. Za Nialla se priča kako je praktično potpisao solo ugovor a da će prvu pesmu predstaviti narednog proleća.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Brine za nju: Harry Styles pričao sa Perrie Edwards!

2 thoughts on “Olly Murs zove Nialla u solo vode: Hajde da snimimo duet, voleo bih to!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.