Konačno: “Look What You Made Me Do” prvi put doveo Taylor Swift na 1. mesto u Britaniji!

Možda zvuči neverovatno, ali tokom svoje čitave karijere Taylor Swift nikad nije bila na prvom mesto najznačajnije evropske muzičke liste – one britanske. Ipak, “Look What You Made Me Do” je to uspeo i teško da će ga neko skloniti odatle narednih nedelja!

Za prvih nedelju dana pesma je kupljena 30.000 puta i preslušana pola miliona puta što je bilo više nego dovoljno da se nađe na vrhu. Taylor je u Britaniji prvi put bila na listi 2009. godine a prethodno joj je najveći uspeh bilo drugo mesto koj je ostvarila sa “Love Story”, “I Knew You Were Trouble” i “Shake It Off”.

Sve ovo znači da će Taylor veoma verovatno uraditi isto i u Americi gde još vlada “Despacito (remix)” kome treba još samo jedna nedelja na vrhu da bi postao pesma sa najviše uzastopnih pobeda u istoriji američke muzičke scene!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #138 - Glasajte za sve pesme koje volite, jednom dnevno!

5 thoughts on “Konačno: “Look What You Made Me Do” prvi put doveo Taylor Swift na 1. mesto u Britaniji!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.