Televizija objavila: Tini je u vezi sa Sebastianom Yatrom!

Nema mira za Tini! Iako je samo pre par dana demantovala da je u vezi sa glumcem Nachom Vialeom, mediji su joj već našli novog dečka pa je tako u jednoj vrlo gledanoj emisiji na televiziji objavljeno da se ona sad viđa sa svojim kolegom i saradnikom, kolumbijskim muzičarom Sebastianom Yatrom!

Kako tvrdi voditeljka Ángeles Balbiani, postoje dokazi da su Tini i Sebastian proveli noć zajedno u hotelu Faena u Puerto Maderi, što je deo Buenos Ajresa. “U subotu, ona je stigla sa svojom stilistom, otišli su do njegove sobe a stilista je otišla. Tini i Sebastian bili su sami u sobi”, priča
Ángeles.

“Potom su nju zvali sa recepcije da joj kažu kako se nedozvoljeno parkirala, ona je sišla, parkirala se kako treba, vratila se kod Sebastiana u sobu i posle toga više ništa nije poznato. Možda su samo pričali”, kaže voditeljka ironično, jer jer sigurna da se desilo mnogo više od toga! Latinoamerikanci su pravi šampioni kad je reč o tračevima, pa su Tini i Sebastiana spajali još dok su snimali spot za “Quiero volver”, tako da je ovo samo nastavak te priče.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  O povratku 1D i gostovanjima Taylor Swift i Martine Stoessel: Pogledajte novi Famoza News na PocketTV-u!

5 thoughts on “Televizija objavila: Tini je u vezi sa Sebastianom Yatrom!

  1. Iskreno oni dva bi bili super par!Mislim da bi ti mediji trebali malo ostaviti Tinin privatni život na miru i fokusirati se na njezinu karijeru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.