Hailey Baldwin: Nisam se udala za Justina Biebera!

Nakon što su se pojavile glasine da su se Justin Bieber i Hailey Baldwin već venčali pošto su viđeni kako odlaze kod matičara u Njujorku, pojedini značajni mediji to su i potvrdili. Međutim, Hailey Baldwin tvrdi drugačije.

Svedoci su tvrdili da se Justin zahvaljivao matičaru što je sve držao u tajnosti, kao i da je Justin zaplakao od sreće jer su njih dvoje sad u braku. Sem toga, E! News je kasnije objavio da se venčanje definitivno desilo, kao i da će za par dana napraviti i svadbu negde van Amerike.

Sa druge strane, Hailey je na svom Twitteru rekla da se nije desilo baš ništa! “Razumem zašto se pojavljuju ove glasine, ali ja se još uvek nisam udala”, napisala je ona. Sve ovo naravno ne znači da brak nije jako blizu, i da je poseta matičaru bila samo da se precizira dan kad će se to desiti!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Hailey Baldwin

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Istorijski dan: Justin Bieber i Belieberi stigli do skupštine Srbije!

One thought on “Hailey Baldwin: Nisam se udala za Justina Biebera!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.