Cure informacije: Justin i Hailey drastično promenili planove za svoje venčanje

Cure informacije: Justin i Hailey drastično promenili planove za svoje venčanje
https://www.instagram.com/p/BqgSYV9lw34/ Kahlea Baldwin/Instagram Justin Bieber, Hailey Baldwin

Justin Bieber i Hailey Baldwin odložili su još jednom svoje venčanje koje je trebalo da se desi 1. marta, a mediji su tad preneli kako će ono biti pomereno na duži period, kao i da će par verovatno odlučiti da ceremoniju pomeri na neku tropsku lokaciju. Već danas, magazin People otkriva nam mnogo konkretnije informacije!

“Justin i Hailey oboje vole tropske destinacije”, priča jedan izvor za People. “Trenutno traže destinacije za tropsko venčanje.” Isti insajder navodi i da se venčanje neće odlagati predugo, već da par gleda da zakaže novi termin za april ili maj.

“Iako su oboje već venčani, oni žele da njihova svadba bude savršena”, navodi People. “Hailey tesno sarađuje sa planerom venčanja i radi na svim detaljima. Jako je uzbuđena zbog toga što može da planira sopstveno venčanje”. Beliebere u ovom momentu mnogo više interesuje šta je sa novim albumom Justina, a koji je najavljen za ovu godinu. Mladi muzičar uvera svoj fandom da je i dalje ozbiljno posvećen svojoj karijeri kao i da će biti nove turneje!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.