Khloe Kardashian ostavila dečka, on je varao sa najboljom drugaricom, Jordyn Woods!

Khloe Kardashian raskinula je svaki kontakt sa ocem svog deteta, košarkašem Tristanom Thompsonom, a sve nakon što je nedvosmisleno uvređeno da ju je on varao ni manje ni više nego sa najboljom porodičnom prijateljicom čitavog klana Kardashian Jenner, Jordyn Woods.

“Khloe je u ponedeljak saznala da ju je Tristan varao sa Jordyn. On je prvo pokušao da to porekne, ali ona je to čula od više ljudi i ne veruje mu nimalo. Više je besna nego tužna”, piše E! Online. “Khloe je šokirana što joj je Jordyn uradila ovako nešto. Od svih momaka na svetu, ona ne može da shvati zašto je Jordyn donela takvu odluku. Khloe preživljava najgoru izdaju i bol iznova.”

Čitava familija ne može da veruje da je Jordyn dopustila ovo sebi, pogotovu jer je svi više vide kao deo porodice nego prijateljicu. “Ovo uopšte ne liči na Jordyn i niko to nije očekivao od nje. Khloe ima svu moguću podršku i pomažu joj da pregura ovo.” Kako se navodi, prevara se desila za vikend kad su Tristan i Jordyn bili zajedno na zabavi koju je pravio Drake gde su se njih dvoje ponašali kao zaljubljen par, mada nikome nije jasno zašto su mislili da ih niko neće primetiti.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Khloe Kardashian prodaje raskošnu vilu u Calabasasu koju je pre nje imao Justin Bieber!

Foto: Instagram/Khloe Kardashian

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Khloe Kardashian ostavila dečka, on je varao sa najboljom drugaricom, Jordyn Woods!

  1. Famozo znam da sam dosadna, ali poslala sam vam blog skoro prije dva mjeseca još ga niste objavili 🙄.
    Mislim da je red čekanja ne bi objavljivali blogove samo od Sunčice 🤔.
    Nikada me niste toliko odgađali, tako da me sada počinje zanimati jeste li mjenjali email adresu pa sada imate drugu, jer ja nemam objašnjenja zašto ovoliko čekam.

    1. Objavljujemo redom, današnji Sunčicin blog je bio iz novembra. Nismo ništa menjali, samo morate čekati.

  2. Nevezano za ovo,Famozo jesu li vam stigli moji editi o Tin koje sam poslala prije pet dana i ako mozete da mi kazete kad ce biti objavljeni?❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.