Khloe Kardashian i Tristan Thompson se ponovo rastali!

Nakon što je pre samo dva meseca nastao veliki skandal oko Khloe Kardashian i Tristana Thompsona, kada je nepoznata žena tvrdila da se smuvala sa Tristanom, par se sada, po ko zna koji put, ponovo rastao. Tristan je poznat po tome da je dosta puta varao Khloe, čak i dok je bila trudna sa njihovom ćerkom True, a varao ju je i sa sada bivšom Kylinom drugaricom Jordyn Woods. Ovog puta kruže glasine da su se rastali nakon što je Tristan viđen kako raščupetan izlazi iz sobe sa tri žene!

Iako glasine tvrde da su Khloe i Tristan raskinuli još pre par nedelja, oni su viđeni zajedno na porodičnom okupljanju prošlog četvrtka, zajedno sa ćerkom True. Izvor kaže da je njihov raskid bio prijateljski i da se trude da zajedno odgajaju dete. Ipak, prošlog petka Tristan je viđen kako izlazi iz sobe sa tri žene na žurci u Bel Airu, a njegovi advokati odbijaju tu optužbu.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Khloe Kardashian

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Slaže i ne trepne: Khloe Kardashian tvrdi da nikad nije čula za dizajnerku koju je iskopirala, ali postoje dokazi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.