Sramota: Khloe Kardashian treba da se porodi a njen dečko je vara sa više devojaka!

Khloe Kardashian imala je toliko nesrećnih ljubavi da su sad svi navijali da joj veza sa košarkašem Tristanom Thompsonom uspe. Ipak, iako će oni ovih dana dobiti dete, Tristan je uhvaćen kako ljubi druge žene!

Sportista je vikend proveo u Njujorku na zabava a onda je viđen i kako u hotelsku sobu odvodi jednu striptizetu! Kamere su prethodne zabeležile kako se njih dvoje ljube u subotu veče ali i kako se vraćaju hotel nešto kasnije.

Kako kaže žena koja je sve snimila, jasno je da je košarkaš varao Khloe. “Ljubio se čitave noći sa nekom devojkom. Držali su jedno drugo i sve je bilo vrlo očigledno. Pokušao je da se sakrije ali je bilo jasno da je on u pitanju”, kaže ona. Tristan je inače imao utakmicu prošle noći a tamo su ga dočekali žestoki zvižduci zbog toga što je uradio.

Da nevoljama nije kraj govori to što su se već javile još dve devojke koje takođe kažu da je košarkaš bio sa njima a jedna od njih je čak objavila da je trudna i da je sasvim moguće da čeka njegovo dete! Kako magazin People navodi, to je samo početak tako da će se narednih dana javiti još devojaka sa kojima je bio u kraćoj ili dužoj tajnoj vezi.

Pročitajte još  Maša šalje genijalan test ličnosti: Ko ste iz klana Kardashian-Jenner?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Khloe Kardashian

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Sramota: Khloe Kardashian treba da se porodi a njen dečko je vara sa više devojaka!

  1. Ovo nije uredu od njega. Umjesto da se potrudio da poslije utakmice odmah dođe da bude sa Khloe, on je ovako vara. 😔

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.