Nemaju srama: Kendall Jenner se baš obrukala svojom “teškom pričom”

Neverovatno je šta su sve u stanju da urade Kardashiani i Jenneri, a da to smatraju potpuno normalnim! Nakon što je Kris Jenner na Twitteru najavila da će njena ćerka Kendall uskoro objaviti javnosti svoju tešku priču kako bi pomogla mnogim ljudima, mnogi su logično pomislili da je reč o nekakvom problemu sa kojim se ona bori. Međutim, istina je skandalozna!

Kendall je tako u nedelju zaista objavila tvit, ali sve što se u njemu kaže jeste da je ona postala zaštitno lice kompanije Proactiv, odnosno linije kozmetike za borbu protiv akni! Dakle, ništa od lične, teške priče – ovo je samo najobičnija reklama, a Kendall i Kris samo su u potpunosti zloupotrebile pažnju javnosti, što čak ni one do sad nisu činile na ovakav način.

Naravno, reakcije javnosti na sve ovo su veoma oštre, a nemoguće nam deluje da pre svega Kris Jenner nije znala da nećemo biti nimalo oduševljeni ovakvom propagandom. Uostalom, za Kardashiane i Jennere je bolje da se o njima priča i u negativnom svetlu nego da se ne priča uopšte!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kendall Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kendall Jenner: Maltretirala sam Kylie!

4 thoughts on “Nemaju srama: Kendall Jenner se baš obrukala svojom “teškom pričom”

  1. Iskreno ajde da je rekla da je postala zastitno lice necega o cemu je imala problem u mladosti…Pa ajde.Ali ovo je stvarno bezobrazluk!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.