Mediji prenose: Hendall ne postoji, Kriss Jenner platila 10 miliona dolara Harryju da provede odmor sa Kendall!

12508945_799184123558452_6722889118551019670_n

Prethodnih dana potpuno su prestala priče o tome da su Kendall Jenner i Harry Styles par a pojedini mediji sed ističu da je to potpuno normalno jer je u pitanju zapravo bio pakleni plan Kendalline mame, Kris Jenner!

Po priči žute štampe odnosno jednog od tabloida, Kriss je Harryju uplatila neverovatnih 10 miliona dolara da bi on proveo par dana sa Kendall. Kako je Harry jedan od najpopularnijih momaka na svetu, to bi ujedno donelo i dodatnu popularnost Kendall kao i mogućnost da ona zarađuje više novca od reklama i kao manekenka. Iako ovo ne zvuči toliko čudno jer su Kardashiani i Jenneri spremni na sve, Directioneri pretpostavljamo da znaju kako Harry nikad ne bi pristao na ovakvu prevaru! Uostalom, ni Kendall ni Harry nisu potvrdili da su u vezi pa ovakve stvari ne treba shvatati preozbiljno.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Još nije vreme: Cheryl ipak nije spremna da sada rodi i drugo dete!

3 thoughts on “Mediji prenose: Hendall ne postoji, Kriss Jenner platila 10 miliona dolara Harryju da provede odmor sa Kendall!

  1. Harry je dobar i uvek spreman da pomogne. Mislim da je ovo istina i da je Haroldu placeno 10 miliona, ipak je proveo nekoliko dana kako bi pomogao Kendall da postane poznatija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.