Uhvaćena u laži: Kendall Jenner ni ne koristi proizvod koji promoviše!

Uhvaćena u laži: Kendall Jenner ni ne koristi proizvod koji promoviše!

Pre nekoliko dana Kris Jenner napravila je priču da će njena ćerka Kendall objaviti nešto što će otprilike uzdrmati čitav svet, a na kraju se ispostavilo da je u pitanju ništa drugo do reklama za jedno sredstvo protiv bubuljica. Da stvar bude gora, ispostavilo se da Kendall laže da joj je upravo to pomoglo da danas ima čistu kožu!

Kendall tako u svojoj izjavi jasno ističe da je upravo brend Proactiv koji reklamira uspeo da je reši problema. “Mogu iskreno da vam kažem da je magija bio Proactiv”, kaže ona u promotivnom videu. Ipak, fanovi navode da Kendall godinama priča o borbi sa aknama, kao i da je tad spominjala druge proizvode koji su joj pomogli, a ne Proactiv. Sem toga, ona je govorila kako najzahvalnija svom dermatologu.

Od 2016. godine Kendall je sarađivala sa kompanijom Estee Edit pa je tad hvalila njihove proizvode, rekašvi kako joj baš to pomaže da zaštiti kožu svog lica. Ipak, krunski dokaz da Kendall sve vreme ne govori istinu, jeste što u svom blogu na sad ugašenoj aplikaciji rekla da već tri godine ima čistu kožu! To znači da joj korišćenje Proactiva sigurno nije pomoglo da reši problem, jer problema zapravo i nema! Bojimo se ipak da će sve ovo doći do premalo ljudi, jer šta god radili, Jenneri i Kardashiani sve su bogatiji!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kendall Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

2 thoughts on “Uhvaćena u laži: Kendall Jenner ni ne koristi proizvod koji promoviše!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.