Porodica ne veruje Nachu da nije u vezi sa Tini!

Porodica ne veruje Nachu da nije u vezi sa Tini!

Glavna tema u Argentini i dalje je priča da Martina Stoessel već ima novog izabranika i da je u pitanju glumac Nacho Viale, koji je kao i ona nedavno postao singl. Iako je među njima 16 godina razlike, mediji tvrde da su oni zajedno dočekali Novu godinu i da nema sumnje da su par. Izgleda da i njegova porodica misli da se nešto zaista dešava!

Nacho je odmah po izbijanju glasine pre nekoliko nedelja rekao da u to ne treba verovati, dodavši da ga stalno povezuju sa raznim devojkama, i da ništa od toga nije istina. Međutim, njegova baka, legendarna TV voditeljka Mirtha Legrand koja je uz to prijateljica Tini, iznenađujuće kaže kako baš i ne veruje u priču svog unuka

Ona je za medije prvo oštro demantovala da joj unuka ima novog dečka, ali kad je reč o Nachu, pričala je drugačije. “Ne znam šta bih vam rekla o toj romansi. On mi je rekao da to nije istina, ali iskreno, ne znam šta da mislim…” Ona ističe i da bi njih dvoje bili lep par, mada joj je žao što je prethodna Nachova veza propala.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zašto ga neki naš klub ne kupi? Pepe Barroso je vrhunski golman!

6 thoughts on “Porodica ne veruje Nachu da nije u vezi sa Tini!

  1. Pa što ako i jesu zajedno.To je njihova odluka.I nemoguće je da su proveli novu godinu zajedno jer su Tinine prijateljice i ona stavile na story da su u nekom klubu zajedno.

  2. Neka Tini izabere onog koga voli, verujem da će je Tinisti podrzati u tome, bez obzira ko to bude bio

  3. Ma I da su u vezi, ako su, 16 godina je nista za neke veze u kojima je razlika mnogo vise godina.
    *Idalje sam za Pepini, bukvalno ih obozavam zajedno, ali bitna je Tinina sreca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.