“Slavnija je od njega”: Harry Styles želi da se proslavi preko Kendall Jenner?

12728544_1566173793707905_2108862434_n

Prvi april je dosta davno prošao ali ovih dana stižu nam krajnje čudne priče o Harryju Stylesu. Nakon što je nedavno optužen da je pravio haos u restoranu, britanski mediji prenose kako mu je san da postane deo porodice Kardashian Jenner.

Iako Harry navodno umire od želje da mu Kendall bude devojka, ona se dvoumi. “Kendall se premišlja jer mu ne veruje dovoljno. Bolje je ovako kad ljud nagađaju”, piše Noe magazine. “On kaže da mu je dosta sakrivanja. Želi da se pojave u javnosti kao par.” Još interesantnije, Harry navodno sebe smatra daleko manje popularnim od Kendall! “Njemu bi veza pomogla da dobije na popularnosti u Americi, posebno sad kad želi da se bavi filmom. Međutim, Kendall je ta koja odlučuje o svemu”, tvrdi jedan izvor. Da li je Jennerka zaista popularnija od Harryja i čak i da jeste, da li je Harry momak koji devojku bira po tome koliko je slavna?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kendall Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Predivni momenti: Harry Styles u zagrljaju svoje stare devojke!

4 thoughts on ““Slavnija je od njega”: Harry Styles želi da se proslavi preko Kendall Jenner?

  1. 1. Harry je 100000000000 puta popularniji od Kendall.
    2. On nikad ne bi birao devojku po tome koliko je popularna.
    3. Strani mediji uvek lupaju neke gluposti, da mi se vise smucilo da citam, verujem tim pricama samo ako neka zvezda to javno potvrdi.

  2. Harry nije takav! 10000000000…. puta je popullarniji od Kendall. a i ne bira tako devojke, strani mediji lazu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.