Ne staje: Camila Cabello objavila romantičan četvrti singl „Easy“!

Camila Cabello rešila je da ne staje kad su novi singlovi u pitanju, a to je i obećala fandomu – nakon dva singla „Shameless“ i „Liar“ koje je objavila zajedno, Cam je predstavila i retro baladu „Cry For Me“, a sad je red na možda i najlepšu njenu pesmu do sad, baladu „Easy“!

U pesmi „Easy“ Camila peva o tome kako je teška osoba i teško ju je voleti, ali je sa voljenom osobom shvatila da je njemu tako lako da je voli – ovakva tema slaže se sa laganim romantičnim tonovima, ali ni u ovoj pesmi nije izostala sjajna produkcija. Sa ovakvim singlovima, mnogo se očekuje od novog Camilinog albuma „Romance“ koji ćemo imati prilike da čujemo vrlo uskoro!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Shawn Mendes i Camila Cabello: Mi smo samo drugari – nikad se nismo ni poljubili! (video)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.