Ne staje: Camila Cabello objavila romantičan četvrti singl “Easy”!

Camila Cabello rešila je da ne staje kad su novi singlovi u pitanju, a to je i obećala fandomu – nakon dva singla “Shameless” i “Liar” koje je objavila zajedno, Cam je predstavila i retro baladu “Cry For Me”, a sad je red na možda i najlepšu njenu pesmu do sad, baladu “Easy”!

U pesmi “Easy” Camila peva o tome kako je teška osoba i teško ju je voleti, ali je sa voljenom osobom shvatila da je njemu tako lako da je voli – ovakva tema slaže se sa laganim romantičnim tonovima, ali ni u ovoj pesmi nije izostala sjajna produkcija. Sa ovakvim singlovima, mnogo se očekuje od novog Camilinog albuma “Romance” koji ćemo imati prilike da čujemo vrlo uskoro!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Camila Cabello: Samo je jedan način da otkrijete ko su vam lažni prijatelji!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.