Dinamično i futuristički: ATEEZ predstavlja spot za pesmu “Wonderland”!

Sve popularniji K-pop bend ATEEZ došao je do finala svoje serije debi albuma “Treasure” i 8. oktobra je objavio EP “All To Action” na kom se nalazi i vrlo dinamična numera “Wonderland” za koju su momci snimili i spot i za koju se očekuje da doživi podjednako dobar uspeh kao što su to doživele prethodne pesme benda ATTEZ koji je sveprisutan na Billboard top listama.

“Wonderland” je pesma koja govori o sasvim drugom univerzumu koji stvara ATEEZ, a spot ima vrlo dinamičnu koreografiju u uniformama kakve oni inače vole, i prisutne su razne boje i futuristički kadrovi. Kako vam se dopada?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/ATEEZ

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  To je samo početak: ATEEZ rasprodali drugu svetsku turneju za nedelju dana!

2 thoughts on “Dinamično i futuristički: ATEEZ predstavlja spot za pesmu “Wonderland”!

  1. Obozavam ovu pesmu, obozavam njih. Mozete li molim vas da pisete malo vise o Ateez-u i Stray kids-u. HVALA❤

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.