Počelo je: Camila Cabello već objavila svoj prvi singl, udružila snage sa Seleninim i Arinim prijateljem!

Camila Cabello i ranije je snimala pesme van Fifth Harmonyja ali to se uvek svodilo na gostovanje drugim zvezdama kao što su Shawn Mendes ili Machine Gun Kelly. Međutim, pesma “Love Incredible” je prvi singl koji se smatra njenim!

Doduše, ni na ovoj pesmi Camila nije sama već joj gostuje norveški producent Cashmere Cat kog su Selenatori i Arianatori dobro zapamtili jer je sarađivao i sa Selenom Gomez i sa Arianom Grande!

Za sad je na Camilinom VEVO kanalu objavljen lyrics video a ona peva o tome kako je biti do ušiju zaljubljen u nekog uz stihove kao što su “Ova ljubav je neverovatna/Teraš me da poželim još”. Da li vam se dopada pesma?

https://youtu.be/7PDE8xXK55g

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Famoza music chart #122 - Glasajte za pet pesama koje volite, ali samo jedanput!

6 thoughts on “Počelo je: Camila Cabello već objavila svoj prvi singl, udružila snage sa Seleninim i Arinim prijateljem!

  1. Ja sam se prva prijavila na njen kanal dok su drugi po komentarima pisali kako ona ne zna da peva visoke tonove i tako nešto….. (^o^)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.