“Radujem se tome”: Justin Bieber jedva čeka da dobije dete!

Justin i Hailey Bieber su prošlog ponedeljka imali svadbenu ceremoniju iz snova pa su i dalje jako aktuelni u svim medijima, toliko da se ne mogu pokriti sve vesti o njima! Njih dvoje već mesecima često govore za medije i o tome kako je njihov san da imaju dete, iako niko od njih još uvek ne govori kada će se tačno to desiti!

Jus je, ipak, ponovo doveo u pitanje ovu važnu životnu temu tako što je na Instagramu konstantno postavljao slike male dece, a postavio je i jedan video gde se otac igra sa detetom, i uz video je napisao: “Jako se radujem ovome”. To verovatno ne znači da je dete već na putu, ali da jeste u planu!

View this post on Instagram

This is something I look forward to 🙂

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Sa Justinovom željom se očigledno još uvek ne slaže njegova supruga i manekenka Hailey, jer je ona javno priznala da je počela da pije antibebi pilule, koje inače nisu sasvim prijatne za hormone jer utiču i na izgled, telesnu težinu i kožu, ali se Hailey trudi da prihvati promene na sebi – to nam ne zvuči kao da ona želi dete u skorijem roku.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Nove nevolje: Procureli video pokazuje da je Justin Bieber započeo tuču!

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.