Camila Cabello objavila listu pesama albuma „Romance“!

Camila Cabello je od svog drugog albuma napravila atmosferu antike, grčkih bogova, strasti i igre, a kako i sam naslov „Romance“ kaže, ovo ostvarenje dovešće do ključanja osećanja! Srećom, nećemo morati još dugo da čekamo pre nego što ga čujemo, jer datum njegovog izlaska zakazan je za 6. decembar, tako da će Camila ovim ljubavnim ostvarenjem zagrejati hladne dane – sada konačno znamo i koliko pesama će album imati i kako se tačno zovu!

Camila će album otvoriti pesmom „Shameless“ koja je zapravo i prvi singl koji je predstavila, ali Cam je vredno promovisala ovaj album, tako da je tu bio samo početak! Nakon „Shameless“ i „Liar“, pevačica je objavila i „Cry For Me“ i „Easy“, a poslednji singl koji je predstavila je „Living Proof“, pesma za čiji spot se čak i Shawn Mendes zapitao s kim se Cam tako strastveno ljubi u spotu! Sa albuma svakako neće izostati ni već legendarna „Senorita“, pesma koja je ipak popularnija od svih koje je Camila snimila za ovaj album.

Iako je Camila dobila dosta kritika zbog toga što je „preterala“ sa singlovima, prodaja albuma će pokazati da li je to bila dobra strategija, a kada pogledate listu pesama, vidite da među 14 pesama definitivno ima još materijala koji nismo čuli, tako da doživljaj nije pokvaren. I dok se priča da je pesma „First Man“ posvećena Camilinom ocu, među pesmama ima i onih o raskidu poput „Cry For Me“, a neće izostati ni mnoštvo Shawnmila momenata, čak ni momenata Camile i njenog bivšeg dečka Matthewa. Pogledajte listu pesama ispod!

Pročitajte još  Normani: Dosta mi je više priče o Camili Cabello!

1. „Shameless“
2. „Living Proof“
3. „Should’ve Said It“
4. „My Oh My“ feat. DaBaby
5. „Señorita“ feat. Shawn Mendes
6. „Liar“
7. „Bad Kind of Butterflies“
8. „Easy“
9. „Feel It Twice“
10. „Dream of You“
11. „Cry for Me“
12, „This Love“
13. „Used to This“
14. „First Man“

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Latest posts by Valentina Krstić (see all)

Pročitajte još  Famoza music chart #141 - Glasajte za pet pesama, jednom dnevno!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.