Novi album Camile Cabello “Romance” zvanično je završen!

Camila Cabello je sa prvim albumom “Camila” doživela dovoljno veliki uspeh da se raduje novom projektu, a ovog leta i jeseni nije gubila vreme već je svoj drugi album “Romance” uveliko promovisala iako ga još uvek nije dovršila. Sada možemo 100% da potvrdimo da je album konačno gotov!

Camila je sa albuma “Romance” već predstavila dosta materijala jer je objavila singlove “Shameless”, “Liar”, “Cry For Me” i “Easy”, a sada je na Instagramu potvrdila da je čitav projekat došao do kraja! “‘Romance’ je zvanično završen” napisala je Cam kratko i jasno uz tri crno-bele fotke iz studija na kojima Cam već na licu možemo videti emociju koju prenosi.

Sledeći Camilin korak će najverovatnije biti objavljivanje liste pesama, ali i kako sam naslov “Romance” kaže, album je sigurno ispunjen romantičnim, tužnim i srećnim momentima u vezi, a Cam je i sama rekla da na albumu ima pesama i o Shawnu Mendesu. Jedva čekamo da čujemo!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Famoza music chart #190 – Glasajte za sve pesme koje volite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.