Dve strane priče: Camila Cabello objavila spot za “Shameless” i uz nju promoviše pesmu “Liar”!

Camila Cabello vrlo ozbiljno shvata svoju ulogu umetnika i to nam se jako dopada – ona polako privodi kraju radove na svom drugom albumu, koji će očigledno biti još originalniji od prvog, a kako Camila voli da objavi dva singla odjednom, ona trenutno promoviše dve nove pesme, “Shameless” i “Liar”!

Obe pesme su jako senzualne kao što Camila inače jeste, a na promotivnim posterima ona nosi anđeoska krila. Cam je objasnila da ove dve pesme nisu mogle izaći odvojeno jer one govore istu priču: “Previše mi je pritisak da ne objavim album godinu dana i onda izađem sa samo jednom pesmom, stvarno nisam tip devojke koji izbaci samo jedan singl. Želim više vizuala, više muzike, tako ljudi više cene pesmu jer vide njen kontekst” kaže Camila.

Kada su u pitanju spotovi, Camila je dala prednost pesmi “Shameless” pa spot možete videti odmah! Ova pesma je za Camilu bila najlakša da se sastavi: “Stvarno sam bila u fazonu ‘nije me briga’, samo sam osećala i snimala, nisam uopšte ništa prepravljala. Imam sve pesme gotove za album, ali vrata su još otvorena jer sam i dalje inspirisana” zaključuje ona priču. Pogledajte i sjajan spot za “Shameless” i javite nam svoje mišljenje!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Camila potpaljuje glasine o vezi sa Shawnom, a on ih gasi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.