Mingi u lošem stanju, morao da ode iz ATEEZ

ATEEZ se ovih dana promovišu kao grupa od sedam članova, a razlog je to što je jedan od članova, Mingi, bio prinuđen da napusti grupu. Iako on obećava da će se vratiti, fandom je prilično zabrinut jer je poznato da on ima problema sa mentalnim zdravljem.

Koliko je situacija ozbiljna najbolje govori da je Song Mingi kao reper grupe otišao a da se ne zna kad će se vratiti, pa se samo navodi da će to biti naknadno saopšteno. Isto tako, njegova agencija KQ Entertainment navodi da je njemu pauza potrebna kako bi se odmorio i izlečio, jer se ispostavilo da on pati od anksioznosti. Iako stanje nije kritično, mladi momak prihvatio je savete lekara koji su mu rekli da se mora fokusirati na oporavak.

Naravno, od fandoma stiže velika podrška, i niko mu ni najmanje ne zamera što je odlučio da se fokusira na sebe. Ateez izuzetno naporno rade već dve godine bez prestanka, pa nije ni čudo što je to jednostavno moralo da se odrazi na ovaj način.

HitC podseća da se ovakve stvari prilično često dešavaju k-pop industriji, ali i da se uglavnom kriju u javnosti. U ekstremnim slučajevima, to dovodi i do samoubistava koja su izvršile neke zvezde poput Jong-hyuna iz SHINee, Sulli i Go Hara iz sastava Kara.

Pročitajte još  BTS prvi k-pop bend na prvom mesto u Velikoj Britaniji, žele da snimaju sa Billie Eilish!

Upravo zbog toga lepo je videti što Song Mingi na vreme traži pomoć, pre nego što se stvari pogoršaju do tačke kad više nema povratka. Čini se da nakon velikog proboja k-pop muzike širom sveta, devojke i momci moraju da rade još napornije, a čak im ni korona virus nije drastično smanjio aktivnosti. Mi samo možemo da se nadamo kako će ovakvih situacija biti manje, kao i da će menadžmenti grupa shvatiti da im je jeftinije da smanje tempo nego ostaju bez članova, privremeno ili zauvek.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/ATEEZ

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.