BTS: Treba nam više sna, a ne devojke!

Momci iz BTS dali su veliki intervju za magazin Esquire gde su čini se u potpunosti otvorili dušu! Momci ovih dana promovišu svoj novi album, ali bilo je prilike da odgovaraju i na pitanja koja su vezana za njihove privatne živote. Naravno, to podrazumeva i ljubav!

RM je prvo govorio o ljubavi prema fandomu, jer smatra da su BTS i ARMY neraskidiva celina! “Mi jedni drugima punimo baterije. Kad se mi osećamo icrpljeno, čujemo vesti širom sveta o donacijama i drugim stvarima, osećamo se odgovornim za to. Svi se nakon toga osećamo sjajno. Njihovo ponašanje utiče na nas da budemo bolji ljudi, to dolaz pre muzike i svega drugog.”

Kad je reč o ljubavnom životu, Jungkook insistira na tome da članovi grupe nisu zainteresovani za veze! “Za nas je u ovom momentu najvažnije da uspevamo da se naspavamo”, kaže on, a RM dodaje, “Naš ljubavni život traje 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji – i vezan je sa ARMY širom sveta!”

Kad je reč o poslu, BTS ne krije da bi jako voleli da osvoje neku Grammy nagradu, a pre svega da budu nominovani, jer se imena objavljuju danas! Oni nisu lažno skromni, pa kažu kako se nadaju da će im stići dobre vesti. “Mislim da su Grammyji poslednji deo, kao finalni deo čitavog američkog putovanja. Tako da da, videćemo”, kaže RM.

Pročitajte još  Famoza music chart #73 - Tini ponovo kreće prva, glasajte za tri omiljene pesme!

Suga je govorio o maloj teži temi, a ona se odnosi na mentalno zdravlje momaka. Mnogi članovi k-pop grupa prinuđeni su da odu na pauzu usled mentalnog premora, a ni stanje u BTS-u nije uvek idealno. “Nekad se osećate dobro, a nekad ne”, priča on. Na osnovu toga, imate ideju kakvo vam je fizičko zdravlje. Ista stvar važi i za mentalno stanje. Nekih dana ste u super stanju, nekih niste. Mnogi se pretvaraju da su dobro i kažu kako nisu slabići. Mislim da to nije u redu. Ljudi neće reći da ste slabi ako vam stanje nije dobro. Društvo mora to više da razume”, zaključuje on.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  TXT: BTS će biti ponosan na nas!

One thought on “BTS: Treba nam više sna, a ne devojke!

 1. KIM NAMJOON
  KIM SEOK-JIN
  MIN YOONGI
  JUNG HOSEOK
  PARK JIMIN
  KIM TAEHYUNG
  JEON JUNGKOOK
  BTSSSSS💜💜💜💜💜💪🏻💪🏻💪🏻
  Ko vam je bias?(meni je Yoongi💜)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.