Preminula poznata glumica sa samo 26 godina!

Južnokorejska glumica Song Yoo-jung je preminula sa samo 26 godina. Njezina agencija je objavila tužne vijesti da nas je glumica napustila u subotu, 23. siječnja (janurara). Uzrok smrti nije poznat, a po željama njezine obitelji, posljednji ispraćaj glumice odvit će se u privatnom okruženju.

Kako prenosi E!, Sublime Talent Agency, agencija preminule je na Instagramu objavila tužnu vijest. „Napustila nas je glumica Song Yoo-jung. Yoo-jung je bila izvrsna glumica i prijateljica s posebnom ljubavlju prema glumi. Sjećat ćemo je se kao sretnu osobu koja je donosila sreću svima oko sebe sa svojim predivnim osmjehom.“ piše u službenom priopćenju agencije.

Uzrok njezine smrti je trenutno nepoznat i nije sigurno da je došlo do samoubojstva.

Song Yoo-jung je počela svoju karijeru kao model za brend Estee Lauder u 2013., a glumila je u kdramama Golden Rainbow i Make Your Wish, a najpoznatija je po ulozi u drami School iz 2017.

Nažalost, Song Yoo-jung je nastavila niz smrti u korejskom svijetu zabave. U 2019. preminuli su Cha In Ha, Sulli i glumica Goo Hara. Svi navedeni su počinili samoubojstvo u svojim kasnim dvadesetima.

Da tragedija bude veća, Sulli i Goo Hara su tjednima prije svoje smrti progovorile o cyberbullingu (maltretiranju preko interneta) s kojim su se nosile.

Nakon njihove smrti, svijet k-popa je više pažnje pridao mentalnom zdravlju njihovih zvijezda, ali ni to nije pomoglo ovoj užasnoj statistici. Idoli i glumici se nose sa strašnim pritiskom svojih agencija, javnosti i fanova koji postane nepodnošljiv. Tako je Mingi iz ATEEZ bio primoran napustiti grupu na određeno vrijeme kako bi poboljšao svoje mentalno zdravlje, a solist Kang Daniel uzeti pauzu od nastupanja u prosincu (decembru) 2019. godine zbog borbe s anksioznosću i depresijom.

Mnoge k-pop zvijezde su progovorile o vlastitoj borbi s mentalnim zdravljem, tako su RM i SUGA iz BTS-a progovorili o svojoj borbi s anksioznosću i depresijom, a solistica IU o svojem iskustvu s bulimijom.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Song Yoo-jung

The following two tabs change content below.
Marina Gradac je urednica portala Famoza.net. Uz pisanje, ona je učenica srednje glazbene škole i part time kompozitor glazbe. Od malena voli ćitanje, pisanje i glazbu. Uz njezin stalan rad na Famozi, ona objavljuje i svoje glazbene kritike u rubrici “My Blog”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.