ATEEZ o turneji: Bili smo zabrinuti kako ćemo razgovarati sa fanovima!

ATEEZ je mlada k-pop grupa koja stremi ka uspehu kakav su ostvarili BTS, BLACKPINK, EXO i mnoge druge već dobro poznate grupe, a momci su već održali i veliki broj nastupa u okviru svoje svetske turneje kojom su nam najbliže prišli nama susednoj Mađarskoj, a sada su završili uspešnu turneju po Americi i odlučili su da pričaju u čitavom tom iskustvu!

Hongjoong ističe da su bili zabrinuti kada je reč o turneji po američkom tlu pogotovo jer nisu znali kako i da li će uspeti da ostvare komunikaciju i interakciju sa fandomom, kao i da li će osetiti tu energiju publike dok su na sceni. “Na kraju je bilo veoma zabavno i narednog puta voleli bismo da imamo više prilika da upoznamo ATINY i ostvarimo interakciju sa njima, ako bude prilike,” dodaje on.

Dobro je poznat i pozdrav ove k-pop grupe koji glasi “Osam čini jedan tim”, a novinare je zanimalo koje su to jedinstvene stvari koje donosi svaki član pojedinačno bez kojih bend ne bi bio potpun? Seonghwa ističe da ljudi imaju drugačiji utisak kada ga prvi put upoznaju i stvarno upoznaju, Hongjoong kaže da je u stanju da stvari učini još boljima, Yunho ističe da je sjajan izvođač, dok Mingi kaže da uvek širi dobru energiju fandomu, Wooyoung kaže da je drugačiji na pozornici nego iza scene, a Jongho kao najmlađi član dodaje da spolja izgleda veoma čvrsto, ali da je unutra, kako on kaže, sladak.

Pročitajte još  ATEEZ stižu u Mađarsku, Famoza radi sve da ih vidimo u Beogradu!

Za kraj je ostavljena priča o njihovim EP albumima i porukama koje žele da pošalju njima svom fandomu. “Svako ima blago u svojim srcima, tako da želimo da naši slušaoci pronađu to blago zajedno sa nama,” objašnjava Seonghwa. “Za ATEEZ blago u srcu je timski rad,” dodaje Seonghwa. Naš najnoviji singl “Say My Name” govori o tome da izrazimo sopstvenu želju, kako bi kažemo, da čuju naše ime,” ističe Wooyouong. Momci su naglasili i da su njihovi mini albumi, “Treasure Ep.1 All to Zero” i “Treasure Ep. 2: Zero o One” povezani i preporučuju publici da sve njihove spotove gledaju zajedno, jer će i sigurno biti zanimljivo!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ ATEEZ

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Virus Covid-19 ponovo divlja: Počelo je otkazivanje koncerata!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.