To je samo početak: ATEEZ rasprodali drugu svetsku turneju za nedelju dana!

Ateez je samo jedan od mnogo kpop umetnika koji su konačno dobili priliku da krenu na svoju dugoočekivanu svetsku turneju, a znamo da su zbog pandemije mnogi koncerti planirani za 2020. godinu otkazani. Kpop grupa četvrte generacije imala je svoju prvu svetsku turneju 2019. godine, a fanovi su to smatrali impresivnim, jer su momci još uvek bili početnici. Mnogi Atinys (Ateezov fandom) bili su obeshrabreni kada je druga svetska turneja otkazana. Ali ne brinite, ona uskoro stiže!

Kada su grupe poput BTS, Monsta X i Twice objavile da će imati koncerte u inostranstvu, pojavile su se glasine da će se Ateez pridružiti ovoj postavi. Momci su podelili da će “The Fellowship: Beginning of the End” biti njihova druga turneja i da će početi trodnevnim koncertom u Seulu, u Južnoj Koreji, od 7. januara 2022. Pa, već je bila uspešna, jer su se ulaznice za deset gradova rasprodale za nekoliko minuta od kako je počela prodaja karata.

Srećni fanovi su objavili tvitove poput: „Ateez je za nekoliko minuta rasprodao karte za svoju svetsku turneju 2022. godine, a definitivno će sledeći put ići na stadione, posebno sa sve većim brojem ljudi koji žele da ih vide. Ako niste mogli da nabavite karte, nemojte se obeshrabriti, ovo je zaista samo početak.”

Pročitajte još  ATEEZ najavili datume evropske turneje, ako se ona može nazvati tako

Autor: Famoza. net

Foto: Instagram/Ateez

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.