Ateez za Vogue: Svi izlazimo na binu kao da nam je poslednji nastup!

Momci iz kpop grupe ATEEZ predstavljeni su kao ‘pobunjenici’ za aprilsko izdanje časopisa Vogue. Nakon fotografisanja, momci su u predstojećem intervjuu govorili o njihovim dosadašnjim karijerama i kuda idu dalje. Prvo, ATEEZ je raspravljao o identitetu grupe kao „grupa sa moćnim nastupom“. Svih osam članova su uglas rekli: „Svi izlazimo na binu kao da nam je poslednji nastup“.

Na pitanje da precizira, Yeosang je rekao: „U svakom od nas postoji snažna želja da ATEEZ bude najbolji tim. Svaki član na sceni pokazuje tu želju u svojim očima i čini sve što je u njihovoj moći da se istakne tokom svakog dela. Naši članovi su zaista neverovatni“. San se na ovo nadovezao i dodao: „Kada izađem na scenu, pomislim na lik koji odgovara toj sceni. Ja sam Choi San, ali u zavisnosti od pesme, mogu postati neko pun pohlepe ili neko ko je ludo srećan. To je kao da svaki put nosim drugu odeću.“

Seonghwa je takođe podelio slična razmišljanja o svom stavu na sceni, komentarišući: „Ja sam obično stidljiva osoba, ali na sceni mogu da postanem ko god poželim. Sve je dozvoljeno na sceni. Kada smo debitovali, pomislio sam: ‘Ja sam pravi gusar. Ništa me neće zaustaviti.’” Pevač je tada nazvao „izdržljivost“ kao jedinu stvar za koju se nadao da će poboljšati.

Pročitajte još  Pratite uživo nastupe ATEEZ, The Boyz i mnogih drugih: Večeras počinje KCON festival!

Opisujući kako se grupa priprema u prostoriji za vežbanje, Mingi je objasnio: „Svaki od članova ima mnogo doprinosa i svi naizmenično delimo svoja mišljenja. Što dalje napredujete u karijeri, postoje neke stvari od kojih možete jednostavno odustati, ali mi smo vrlo precizni i kada su u pitanju najmanji detalji. Gledamo se i mislimo, ‘On ulaže toliko posla, ja ne mogu da zaostanem’. Pomažemo jedni drugima da pojačamo naše sposobnosti“.

Konačno, ATEEZ su dali spojler za svoj sledeći album. Hongjoong je podelio: „Od našeg debija, imali smo moćne nastupe koji su imali za cilj da očaraju gledaoce. Bilo je i drugih moćnih razigranih koncepata, ali tokom godina, svaki žanr je postao ‘ATEEZ’. Sa našim sledećim albumom, želimo da još jednom razbijemo taj kalup ‘ATEEZ’.

Za kraj, kakve je ciljeve ATEEZ postavio za budućnost? Wooyoung je otkrio: “Ako se nađemo na Billboardovoj listi, onda će naš sledeći cilj biti Grammy.” Hongjoong nije mogao a da ne prokomentariše: „Ne želim ništa da ograničavam, ali mislim da bi trebalo da nastupimo na Super Bowlu bar jednom u životu.”

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ateez

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  To je samo početak: ATEEZ rasprodali drugu svetsku turneju za nedelju dana!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.