Fanovi zabrinuti za ćerku Kylie Jenner zbog njenog novog videa

Kylie Jenner privlači u javnosti mnogo pažnje, što zbog toga što je preterano aktivna na društvenim mrežama i svi znaju ceo njen život, što zbog slavne i bogate porodice. Sve to često nailazi i na pohvale i kritike, tako da je utisak uvek pomešan, ali ovoga puta svi su iskritikovali Kylie zbog jednog detalja u novom videu!

Naime, animirani junak Grinch postao je glavna atrakcija Kylie Jenner, jer je ona ovog lika iskoristila za novu promociju kolekcije šminke. Tom prilikom snimila je video u kom Grinch posećuje njen dom, pa možemo izbliza videti u kakvom luksuzu Kylie živi, ali nije to nikakav problem videa – problem je nastao kad je uzela u naručje ćerku Stormi!

Kylie je fotke sa ćerkom iz ovog videa objavila i na Instagramu, ali jedan poseban detalj dosta je zabrinuo fandom – kao što već znate, Kylie obožava da nosi jako duge nokte, i to ne bi bio problem kada bi oni bili normalne dužine. Međutim, Kylie je pružila ruku ka Stormi sa toliko velikim noktom da bi mogli da ga nazovemo “kandžom”!

Ovakvim noktima Kylie bi mogla slučajno da povredi Stormi, ali nadajmo se da zna šta radi. Svakako nije ništa novo da Kylie zbog videa ili objave dobija kritike – ona se sa sestrom Kendall Jenner žustro posvađala pred kamerama rijalitija, i čak im nije bilo neprijatno to da objave!

Pročitajte još  Kylie Jenner konačno priznala: Nisam operisala samo usne!

Kada je u pitanju biznis, on kod Kylie uvek cveta, pa je “Grinch” kolekcija šminke i kozmetike rasprodata brzinom svetlosti, praktično istog momenta kada je u prodaju i puštena! Kylie se dosetila ove ideje taman na vreme pred praznično raspoloženje, Black Friday, pa i Božić i Novu godinu, a ovo je možda i kolekcija koja se najbrže prodala!

Kylie je ovo već peta praznična kolekcija šminke, a s obzirom da se prodaje ovako dobro, ne bi nas čudilo da u ovom stilu i nastavi!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Kylie Jenner ponovo optužena za krađu, mora na suđenje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.