Sad su petorka: Joohoney iz MONSTA X prinuđen da se privremeno povuče iz grupe

MONSTA X ne tako davno ostali su bez jednog člana i postali šestorka, a u narednom periodu delovaće samo kao petorka jer je jedan od članova morao da se povuče. Naime, Joohoney ima ozbiljne psihičke probleme zbog čega je dobio pravo na pauzu za koju se ne zna koliko će potrajati. Ipak, grupa se makar trudi da fandom izveštava o tome šta se dešava.

Sve je počelo pre desetak dana kad je menadžment grupe saopštio da Joohoney pati od simptoma anksioznosti i da je već posetio više medicinskih ustanova. “Rezultati su pokazali da je njemu potreban odmor kako bi se oporavio u potpunosti. Zato smo se dgovorili da on ide na tretman i da to bude fokus. On će se vratiti u odnosu na to šta kažu lekari i u skladu sa dogovorom sa ostatkom grupe”, pisalo je u saopštenju, između ostalog.

Momci su nastavili da nastupaju i bez njega pa su u Seulu 18. januara imali koncert, a Joohoney nije bio ni u publici. Ipak, kako prenosi Soompi, njegove kolege obavestile su javnost o njegovom trenutnom stanju. Lider grupe Shownu tako je rekao fanovima, “Jooheon danas nije mogao da učestvuje, ali on naporno radi na tome da se oporavi. On kaže da mu je stanje sad mnogo bolje. On nam je rekao da vam prenesemo kako mu je žao zbog svega, kao i da mu mnogo nedostajete. Sledeći put, pokazaćemo vam sjajne stvari zajedno sa njim.” Na to se nadovezao Hyungwon koji je obećao, “Mi ćemo preuzeti njegov deo posla”, a Minhyuk je dodao, “Njegovi delovi jesu teški, ali kako bi bilo da nam se fandom pridruži u njihovom izvođenju?”

Pročitajte još  Wonho napravio skandal i otišao iz grupe MONSTA X!

Kako se čini, mladi muzičar brzo će se vratiti na scenu, možda i na vreme za promociju njihovog albuma “All About Luv” koji izlazi 14. februara i po mnogo čemu je istorijski, jer je snimljen na engleskom jeziku! Tokom leta, momci će imati i nastupe širom Amerike, a još čekamo planove za Evropu.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.