Marcus i Martinus pozvali MMerku iz Srbije, učili još naših reči! (video)

Marcus i Martinus po milioniti put dobili su potvrdu koliko su voljeni u Srbiji! Oni su tako tokom svog Instagram lajva uključili Anastasiju sa profila lmaotinuz, a mislimo da čitav fandom može biti ponosan na to kako je ona razgovarala sa momcima i šta je sve uspela da izvuče iz njih!

Anastasija je sve vreme bila veoma pribrana, što sigurno nije lako, ali ona je znala da je najbolje da svaki sekund treba iskoristiti na najpametniji način! Anastasija koja odlično govori engleski odmah je dobila pitanje od Marcusa koje je glasilo, “Kako se na srpskom kaže zdravo”, na šta mu je ona odgovorila sa “Ćao”. Čini se da je to momke malo zbunilo jer znaju da je to isto kao u Italiji, ali možda kad nam dođu budemo u prilici da malo razjasnimo stvari! Upitana da li je uzbuđena zbog nove muzike, Anastasija im je rekla, “Naravno, toliko čekam na to”. “Mi bismo želeli da odmah izbacimo pesme, jedva čekam”, ističe Martinus, a Marcus dodaje, “Nadam se da ćete ovog leta čuti barem jednu novu pesmu, ali sasvim moguće i više”.

Anastasija je onda iznenadila momke vrlo konkretnim pitanjem! “Pitala bih vas da li ćete pratiti više fan stranica?” rekla je ona, a Marcus je odgovorio, “Naravno, mislili smo da pravimo više takmičenja, jer je jako kul praviti ih i videti sve fanove”. Naša MMerka onda ih je učila srpski! “Kako se kaže ‘Dobro jutro’?” upitao je Marcus a Martinus je uspeo savršeno da to izgovori, prosto upijajući znanje! Nakon toga oni su se podsetili reči “Hvala”, što smo ih učili kad su nam bili prvi put! Posle toga, Anastasija je imala još jedno važno pitanje zbog koga će brojne fan stranice biti jako zahvalne! “Male stranice ne mogu da pobede na takmičenjima jer ih niko ne spominje, možete li da pratite više malih stranica po slučajnom principu?” pitala je ona, a momci su odgovorili, “Možda bi trebalo to da radimo, da ih zapratimo po slučajnom principu. Ipak, dešava se da velike stranice promovišu male da ih zapratimo i to je baš lepo.” Na kraju, momci su snimili pozdrav za Instagram grupu u kojoj je Anastasija, kao i za njen profil, nakon čega su rekli da se nadaju da će je videti u Srbiji!

Pročitajte još  Uživali su tamo: Marcus i Martinus objavili tonu fotku iz Zagreba

Autor: Famoza.net 

Foto: FredJonny

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Marcus i Martinus pozvali MMerku iz Srbije, učili još naših reči! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.