Lady Gaga se davi, a Ari psuje u novom videu!

Ariana Grande i Lady Gaga ovih dana promovišu svoj zajednički singl “Rain On Me” i pritom se fantastično zabavljaju! Dve sjajne devojke snimili su još jedan video u kome ostaju mokre do gole kože dok pokušavaju da nekako ostanu ozbiljne, pretvarajući se da daju vremensku prognozu!

Kako piše Bazaar, devojke su se javile sa dva kraja Amerike – Ari iz Los Anđelesa a Lady Gaga iz Njujorka, a obe su simulirale kišu! Dok Lady Gaga sve vreme deluje kao da će da se udavi dok nekako ostaje na površini bazena, Ariana Grande polivana je tušem na mnogo sigurnijem mestu – u svojoj kadi! Na početku videa Ari kaže, “Uživo iz Los Anđelesa, gde nikad ne pada kiša, a na to joj odgovara Lady Gaga citatom iz “Rain On Me”, “I’d rather by dry” (Radije bih bila suva!). Za razliku od prvog videa, u ovome se ne pojavljuje Arin novi izabranik, trgovac nekretninama Dalton Gomez. Kako su mediji već ranije preneli, Ari ne želi da ova veza ide u javnost, nakon loših iskustava sa prethodnim momcima.

Lady Gaga inače je baš danas izbacila svoj novi album “Chromatica” (možete ga čuti ovde), koji je jedva čekamo da preslušamo jer je njen prethodni album “Joanne” jedan od najboljih koje smo ikad čuli! Kritičari se listom slažu da je ovo njen album u poslednjih 10 godina i da ga čine savršeno slušljive numere, za razliku od “Artpop” koji nije prošao tako sjajno. Lady Gaga će danas u 20h na Twitteru organizovati preslušavanje svog albuma, a ko je bude gledao, imaće priliku da joj postavi neko pitanje! Kad je reč o Ariani, ona je prezadovoljna i ovakvim povremenim gostovanjima na pesmama drugih muzičara, jer trenutno joj odgovara da ne bude puno u javnosti već vreme provodi kod kuće smišljajući nove pesme i bez pritiska nastavljajući rad na svom albumu!

Pročitajte još  Ari Grande: Dva momenta koji će vam popraviti dan!

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.