Marcus i Martinus nazvali devojku iz Srbije: Vraćamo se sto posto! (video)

Marcus i Martinus u subotu su imali novi lajv, a on je bio ekstremno interesantan i za fandom u regionu, jer su momci u jednom momentu pozvali jednu MMerku iz Valjeva, Srbija, što je bila još jedna prilika da nam na bezbroj načina pokažu koliko im znači ovaj mali kutak sveta!

Naravno da presrećna devojka nije mogla da dođe sebi od iznenađenja, a kad je momcima rekla da je iz Srbije, oni su uzvratili sa “Nedostaje nam Srbija, bilo nam je tako zabavno, sećamo se toga.” Kad je ona rekla da i oni njoj nedostaju, čuli smo divne reči i ponavljanje obećanja koje su nam dali a koje glasi, “Vraćamo se u Srbiju na narednoj turneji, sto posto! Bilo nam je tako zabavno tamo! Jednostavno moramo da se vratimo!”

MMerka se onda malo opustila kad su je momci pitali koju njihovu pesmu najviše voli, a kad su je upitali da je uzbuđena zbog turneje u 2020. godini, oni su ponovili, “Dolazimo u tvoju zemlju, jako smo uzbuđeni!” Ona je i potom i podsetila na srpski, jer ih je interesovalo kako se kaže “Hvala”, a onda su se setili da tu reč znaju i to je bilo mnogo slatko!

Posle priče sa njom, oni su se podsetili da smo ih učili rečima! “Kad smo bili u Srbiji, pitali smo kako se neke stvari kažu”, objasnili su oni. Momci su inače istakli da se uskoro vraćaju u studio, što znači da ove godine definitivno nećemo videti njihov novi album. Isto tako, pričajući sa MM timom, oni su nam rekli da još uvek ne znaju kad će biti turneja! Ono što je skoro sigurno jeste da će se ona desiti na jesen, ali neophodno je da Famoza smara organizatora kako bismo bili sigurni da će ih oni pozvati. Mi smo MM timu već predstavili šta smo planirali za njihov sledeći dolazak i to im se veoma dopada! Naravno, ne zaboraviti da povratak momaka u Srbiju znači sigurno da će oni nazad u Hrvatsku, Sloveniju a možda i još neke zemlje regiona!

Pročitajte još  Famoza music chart #124 - Glasajte za tri pesme koje volite, ali samo jedanput!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Marcus i Martinus nazvali devojku iz Srbije: Vraćamo se sto posto! (video)

  1. Famozo,zaboravili ste da napisete ko Vas je obavestio o tome sinoc 😏😏…

  2. Mislim da njihovi fanovi su stvarnost sretni i da im je bas drago što će opet doći. A mi ostali se možemo samo nadati da će možda jednog dana i naši uzori doći na Balkan. Ima li ovdje još Tinista koji bi stvarno jako htjeli da Tini dođe na Balkan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.