“Sat i po smo stojale na kiši, Čehinjama je smetalo što smo iz Srbije”: Kristina nam piše svoje utiska sa koncerta MM u Brnu! (video)

Zdravo Famozo. Žao mi je što ovako kasno pišem ali sam čekala da mi se emocije slegnu. Bilo je ovo jedno veoma burno i emotivno iskustvo za mene. Stigla sam u Brno 12.7.2019. oko 15h zajedno sa tatom. Nakon 8 sati puta konačno smo stigli do našeg apartman gde smo ostavili stvari. Nedugo zatim, iako moj tat veoma umoran od puta, odvezli smo se do aerodroma u Brnu da sačekamo M&M.

Tamo kad smo stigli bilo je 10-ak MMera. Brzo sam se upoznala i sprijateljila sa njima. Čekali smo tako oko 3h dok nam nije radnik sa aerodroma rekao da oni ipak nemaju zabelezno u programu da naši blizanci sleću na njihov aerodrom. Podosta razočarena napustila sam aerodroma i vratila se u svoj apartman. 1h sam bila tamo dok mi drugarica Iva, koja je takođe MMer, nije javila da je konačno stigla u Brno. Izašla sam napolje i sačekala je ispred hotel pod imenom Grand hotel Brno.

Tu se nalazilo puno MMera jer su svi očekivali da će M&M da odsedaju baš u tom hotelu. Padala je kiša ali nas to nije sprečilo da čekamo ispred hotela. Nije se ništa dešavalo, niti je iko stizao tako da smo odlučile da svaka ode do svog apartmana i odmori se za sutrašnji veliki dan. Te noći puno stvari se spekulisalo na društvenim mrežama, gde su oni, da li su došli, čime dolaze…

Tog jutra sam se probudila u 5:40. Probudila sam se, obukla, našminkala i spremila za koncert. Oko pola 8 moj tata je odvezao Ivu i mene do hotela u kome su trebali da budu M&M. Mi smo dosle tamo i naišle na još dve MMerke. Odlučile smo da sačekamo M&M na ulazu od garaže tog hotela, ali nedugo zatim je jedan crni, zatamljeni kombi Mercedes prošao sa strane gde je prednji ulaz hotela. Jako sam šutnula nogom u zid jer sam ja bila jedina koja je htela da ih sačekamo sa te strane. Nakon toga vratile smo se do Ivinog apartmana da ona uzme kartu.

Odmah nakon toga smo seli u kola i krenuli do Slavkov u Brna u kome je bio koncert. Tamo smo stigli oko 9:40 ali nam je drugarica iz Češke, koja je tu već od 6 ujutru, čuvala mesto. Stali smo u red i sačekale 13:00 kada je bilo vreme ulaska. Brzo smo ušle i apele da se dočepamo prvog reda, kada nas je jedna velika neprijatnost dočekala. Čuvari su nam rekli da moramo da se vratimo jer su zaboravili na tonsku probu. Vratili smo se do mesta za čitanje karta. Tu smo čekali 1,5 sat po pljusku. Nakon toga smo ponovo brzo dotrčale. Dočepale smo se prvog reda ali nam je neka mama rekla da moramo da se pomerimo jer ona čuva mesto nekome. I dalje bile smo odmah iza nje što je bilo predobro mesto, ali onda su nastali problemi. Ja sam veoma visoka, 180cm, i zbog toga su me osobe iza terale da odem u poslednji red. Bilo je primetno da im je smetalo i to što smo Srpkinje. Čehinje koje su me terale u poslednji red su bile jako niske, a i jako stare za MMera jer su izgledale kao da imaju minimum 20 godina (nemam ništa protiv njihovih godina).

Pročitajte još  Poslušajte novi singl Marcusa i Martinusa: "Belinda" je letnji hit!

Nisu znale engleski apsolutno ništa i bilo je jako teško sporazumeti se sa njima. Čekale smo tako 4h slušajući druge izvođače dok nisu izašli na scenu. Koncert je počeo i sve je bilo prelepo. Dotakla sam Marcusa 🥰, imala oko 20 eye contacta sa Marcusom i još mnogo toga. U jednom trenutku Iva je bacila naočare na scenu koje je Marcus uzeo i stavi na glavu. Koncertu se bližio kraj a Iva i ja smo otišle dve pesme ranije. Njen otac nas je odvezao do njihovog hotela. Tamo smo stigle prve i vremenom je stizalo još MMera. Na kraju se skupilo oko 15-ak nas. Prva situacija koja se desila je da smo pričali sa recepcionarem hotela koji nam je rekao da M&M odsedaju u njihovom hotelu i da ih sačekamo. Bili smo jako uzbudjeni i nadali smo se najboljem.

Bili smo gladni i žedni, nismo išli u WC od 7 ujutru ali nas to nije sprečavalo. Čekali smo sve dok se nije pojavio M&M-ov production menadžer Stefan. On je izašao i rekao nam je tužne vesti da M&M neće dolaziti ovde više, da su već napustili državu. Pričali smo neko vreme sa njim i dali mu sve naše poklone i zastave i rekao je da će da se pobrine da to dođ do njih. Dobio je i zastavu Srbije 🤪. Mi nismo odustajali i i dalje smo čekali kada su se pojavili njihovi plesači i orkestar. Oni su izašli i mi smo se slikali sa njihovom plesačicom i koreografom. Zatim smo napravili krug oko hotela. Na kraju kruga vratili smo se na početnu lokaciju kada se pred nama ukazao neki crni kombi Mercedes ponovo.

Dotrčali smo i iz njega su izašle Marte i Kiristi. One su došle sa istim odgovorom da M&M neće da dođu ovde i da su većna izlasku iz Češke. Sa njima je ponovo usledio još jedan 15-minutni razgovor. Naravno dotakli smo se i Srbije. Pričali smo o još puno tema a taj razgovor smo završili sa jednim snimkom. Na Martinom telefonu snimili smo pozdrav za M&M gde smo rekli naše države i da, ako mogu, se vrate u njih. One su morale da idu u hotel da obave još neki posao a mi smo našim putem krenule nakon njih.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on ““Sat i po smo stojale na kiši, Čehinjama je smetalo što smo iz Srbije”: Kristina nam piše svoje utiska sa koncerta MM u Brnu! (video)

  1. Ovo je predivno😮❤❤
    A sto se tice cehinja vidjela sam puno videa na instagramu gdje govore "shut up" kada neko kaze da se vrate u njihovu drzavu (npr.Come back to Poland)😕

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.