Marcus i Martinus su videima odgovorili na pitanja Famoza čitalaca!

Marcus i Martinus sa oduševljenjem su prihvatili našu ideju da napravimo takmičenje gde će tri MMera dobiti priliku da im postave pitanja u video formi, a sad su nam poslali i video odgovore! Čini nam se da ćete svi biti zadovoljni kad vidite na koji način su oni to učinili!

View this post on Instagram

Marcus i Martinus sa oduševljenjem su prihvatili našu ideju da napravimo takmičenje gde će tri MMera dobiti priliku da im postave pitanja u video formi, a sad su nam poslali i video odgovore! Čini nam se da ćete svi biti zadovoljni kad vidite na koji način su oni to učinili! 1. U svom odgovoru Aleksandri iz Srbije @gunnarsenxxtwins momci kažu, “gunnarsenxxtwins nas je pitala kako je to položiti vozački ispit? Znate, to je najbolji osećaj, bili smo tako nervozni, ali bio je to tako dobar osećaj. Sem toga, ona je pitala i koju bismo zvezdu voleli da imamo u kolima, ako bismo birali jednu. Rekao bih da bi bilo tako kul imati možda Bruna Marsa, on je baš kul momak. Kad je reč o preminulima, Michael Jackson bi bio sjajan, jer znate, on je neverovatan pevač, a biti u kolima i pevati sa njim bilo bi ludo. Možda i Kevin Hart takođe jer je super zabavan.” 2. Shanila @m_mpeace sa Šri Lanke tražila je savet kako da se izbori sa maltretiranjem. , "Ovo je očigledno teško i dobro pitanje od m_mpeace. Ja bih samo rekao da se uvek morate setiti jeste da vi želite da budete ono što želite da budete, jer je veoma važno da radite ono što želite da radite. Niko ne može da bira šta ćete vi da radite u svom životu. Kad je reč o maltretiranju, jer nas volite, ili o maltretiranju koje se nama dešava, setite se da uvek da morate biti ono što jeste i da radite ono što volite. Ako volite da pravite edite o nama, mi to volimo da gledamo, to je najbolji osećaj ikad! Morate nastaviti, jer mi to volimo, a ako i vi to volite, samo to i uradite. Puno vas volimo, imajte pozitivne misli, volimo vas mnogo, vi ste najbolji.” 3. Saru iz Hrvatske @mactinus_universe interesovale su dve stvari “Zdravo Sara, hvala ti za neverovatna pitanja, počinjemo sa prvim. Mislim da je nešto detinjasto što još uvek radimo jeste igranje žmurke. Volimo to da radimo sa našom porodicom ili prijateljima jer je to zabavno. A drugo pitanje najčudnijoj kombinaciji hrane. U Norveškoj imamo nešto što zovemo “braon sir” što se kombinuje sa džemom od jagoda. Zvuči čudno ali je stvarno, stvarno dobro, a onda se to stavi na bakin kolač. To je strava dobro, verujte mi. Zvuči čudno, ali je zaista dobro!”

A post shared by Famoza (@famoza_net) on

Da se podsetimo kako je to izgledalo – zadatak je bio da postavite pitanja za momke, a od 1000 pristiglih, mi smo odabrali tri najbolja! MMerke pobednice zatim su dobile zadatak da snime video svog pitanja i postave ga na svoje Instagram profile, a Marcus i Martinus su im odgovorili videima! To znači da su oni ujedno i posetili te profile. Da ne dužimo, evo redom pitanja naših MMera i odgovora momaka, a stavili smo i prevod!

View this post on Instagram

(Sorry for my baddddd english 🤦🏽‍♀️) • (this video is for @famoza_net and @marcusandmartinus ) {Famoza lajkovala🥺} • (@famoza_net me umem bolje,izvinite 😅) • @marcusandmartinus [Hi guys! Before I ask you my questions, I want to say hi in the name of all Serbian MMers and to tell you that we miss you a lot, and I wanted to thank you for giving us an opportunity to meet so many new friends! Now we can move on to the questions… Since you’ve passed your driving test, how did it feel driving a car for the first time? And if you could drive one star in your car, who would you choose and why? Thank you for answering! I love you, and I mean that in the name of the whole fandom. See you soon]

A post shared by alexandra here :)) (@gunnarsenxxtwins) on

Aleksandra iz Srbije kaže, “Pre nego što vam postavim pitanje, hoću da vas pozdravim u ime svih srpskih MMera i da vam kažem da nam mnogo nedostajete. Želim i da vam se zahvalim što ste nam dali priliku da upoznamo toliko novih prijatelja! Sad možemo preći na pitanja… S obzirom da ste prošli vozački ispit, kako je bilo voziti kola po prvi put? Ako biste mogli da vozite jednu zvezdu u kolima, ko bi to bio i zašto? Hvala vam za odgovore! Volim vas i mislim to u ime celog fandoma, vidimo se uskoro.”

U svom odgovoru, momci kažu, “gunnarsenxxtwins nas je pitala kako je to položiti vozački ispit? Znate, to je najbolji osećaj, bili smo tako nervozni, ali bio je to tako dobar osećaj. Sem toga, ona je pitala i koju bismo zvezdu voleli da imamo u kolima, ako bismo birali jednu. Rekao bih da bi bilo tako kul imati možda Bruna Marsa, on je baš kul momak. Kad je reč o preminulima, Michael Jackson bi bio sjajan, jer znate, on je neverovatan pevač, a biti u kolima i pevati sa njim bilo bi ludo. Možda i Kevin Hart takođe jer je super zabavan. To je tačno, on je baš zabavan.”

View this post on Instagram

@famoza_net <3 𝐽𝑢𝑠𝑡 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑟𝑒𝑚𝑖𝑛𝑑𝑒𝑟 𝑓𝑜𝑟 𝑀𝑎𝑟𝑐𝑢𝑠 𝑎𝑛𝑑 𝑀𝑎𝑟𝑡𝑖𝑛𝑢𝑠 No matter what happens we will always continue to support you because you guys bring us so much of happiness and you always try your best to help us no matter what the situation is. So always remember that <3 • Okay so I know I look terrible and the lighting is even more terrible but I can’t help it okay. I’ve been filming since yesterday and I lowkey couldn’t film a good one and this is what I ended up with. Also don’t judge my voice Cause I’m currently sick but anyways. Also @marcusandmartinus if u actually are bothered enough to read this please come to Sri Lanka one day 🥺♥️

A post shared by 𝐬𝐡𝐚𝐧𝐢𝐥𝐢 ღ ツ (@m_mpeace) on

Shanili iz Bangladeša obratila se momcima rečima, “Zdravo ja sam Shanili i sa Šri Lanke sam, to je zemlja u Aziji. Mnogi vaši fanovi, MMeri su maltretirani jer imaju fan stranice o vama, jer prave edite, a u većini slučajeva i naši roditelji ne razumeju zašto to radimo i ne podržavaju nas. Naravno da nas to boli kad ljudi govore takve stvari, i kad vređaju nas i naše idole, pa koji biste savet dali svojim fanovima?”

U svom odgovoru, momci kažu, “Ovo je očigledno teško i dobro pitanje od m_mpeace. Ja bih samo rekao da se uvek morate setiti jeste da vi želite da budete ono što želite da budete, jer je veoma važno da radite ono što želite da radite. Niko ne može da bira šta ćete vi da radite u svom životu. Kad je reč o maltretiranju, jer nas volite, ili o maltretiranju koje se nama dešava, setite se da uvek da morate biti ono što jeste i da radite ono što volite. Ako volite da pravite edite o nama, mi to volimo da gledamo, to je najbolji osećaj ikad! Morate nastaviti, jer mi to volimo, a ako i vi to volite, samo to i uradite. Puno vas volimo, imajte pozitivne misli, volimo vas mnogo, vi ste najbolji.”

Na kraju, imamo i pitanje Sare iz Hrvatske koja kaže, “Zdravo Marcuse i Martinuse, moje ime je Sara, ja imam 13 godina i iz Hrvatske sam. Imam par pitanja za vas. Prvo pitanje je, koju to detinjastu stvar još uvek radite? Drugo pitanje je, koja je to najčudnija kombinacija hrane koja vam se dopada? Nadam se da ćete odgovoriti na ova pitanja i nadam se da ćete doći u Hrvatsku ove godine. Puno vas volim”.

Momci su Sari rekli, “Zdravo Sara, hvala ti za neverovatna pitanja, počinjemo sa prvim. Mislim da je nešto detinjasto što još uvek radimo jeste igranje žmurke. Volimo to da radimo sa našom porodicom ili prijateljima jer je to zabavno. A drugo pitanje najčudnijoj kombinaciji hrane. U Norveškoj imamo nešto što zovemo “braon sir” što se kombinuje sa džemom od jagoda. Zvuči čudno ali je stvarno, stvarno dobro, a onda se to stavi na bakin kolač. To je strava dobro, verujte mi. Zvuči čudno, ali je zaista dobro!”

Na kraju, mi momcima možemo samo da se još jednom zahvalimo što su pristali na ovako nešto, a što do sad nisu radili koliko znamo. Ne znamo da li ste svesni koliko je ovo važno za naše male i siromašne zemlje, jer malo je zvezda koje bi prihvatile ovako nešto. Zapravo, oni su prvi!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Marcus i Martinus su videima odgovorili na pitanja Famoza čitalaca!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.