Marcus i Martinus su sve bliži BiH, a to je sjajna vest i za MMere u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji!

Već dobro znate da smo pronašli organizatora iz Bosne i Hercegovine koji će učiniti sve što je moguće da Marcus i Martinus dođu u ovu zemlji na svojoj sledećoj turneji, a zadovoljstvo nam je da objavimo kako za sad sve ide kako bi trebalo!

Iako ne smemo puno toga da otkrivamo, možemo reći da će ovih dana biti uspostavljen prvi kontakt organizatora i MM tima, i verujemo da će on proći kako treba. Za zakazivanje koncerta je još uvek prerano, ali mi verujemo da će stići potvrda da momci ne bi imali ništa protiv da nastupe u najvećem gradu, Sarajevu. Famoza je već ranije kontaktirala MM tim, a njihove reči zahvalnosti što smo pronašli još jednu zemlju koja bi da ugosti Marcusa i Martinusa nam deluju kao veliko ohrabrenje.

Naravno, sve ovo je jako lepa vest za MMere iz Srbije, Slovenije i Hrvatske, jer je MM timu još interesantnije da dođu u ovaj region ako znaju da mogu da prirede četiri, umesto tri koncerta! Mi naravno očekujemo i da se naši organizatori ujedine oko tih planova, a informacije koje imamo i razgovori u kojima ćemo učestvovati nam govore da će tako i biti! Do tad, imajte strpljenja i vere. Posao organizacije koncerata je takav da niko ništa ne može da garantuje, čak i kad stvari izgledaju ovako dobro. Tu posebno mislimo na MMere iz BiH koji znaju koliko je loša koncertna scena u BiH, kao i da takvo stanje nije nimalo lako promeniti.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Among Us" začas posvađa Marcusa i Martinusa!

10 thoughts on “Marcus i Martinus su sve bliži BiH, a to je sjajna vest i za MMere u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji!

    1. Zašto ne pročitaš tekst 🙁 Lepo piše, "Naravno, sve ovo je jako lepa vest za MMere iz Hrvatske, Slovenije i Hrvatske, jer je MM timu još interesantnije da dođu u ovaj region ako znaju da mogu da prirede četiri, umesto tri koncerta!"

      1. Zar nebi trebalo pisat "Naravno,sve ovo je jeko lepa vest za MMere iz Srbije,Slovenije i Hrvatske …"😕

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.