Marcus i Martinus uključili hrvatsku MMerku u prenos: Sigurno se vraćamo! (video)

Marcus i Martinus prošle noći imali su novi lajv, što je bila jedna od retkih prilika da čujemo šta se dešava sa njima dvojicom. Momci baš i nisu otkrili previše, ali bilo je informacija i izjava koje će se jako dopasti MMerima sa naših prostora, jer se tiče njihovog povratka, odnosno novih koncerata!

Momci su uglavnom pričali o svom nastupu u Finskoj gde će imati popup store sa novom robom, a najavili su da će biti prisutni i na otvaranju. Po starom dobrom običaju su čitali komentare i odgovarali, a u jednom momentu su i rekli “Naravno da volimo Srbiju”. Onda je red došao na uključenja, a stvari su bile posebno interesantne jer su oni pričali sa Lucijom, devojkom iz Hrvatske koja je ih zamolila da se tamo vrate!

Momci su joj nakon toga obećali, “Mi se nadamo tome. Ove godine imamo samo par koncerata, ali 2020. ćemo imati veliku turneju i definitivno se vraćamo, naravno. Biće tako zabavno”, rekao je Marcus dok je Lucija Martinusu pokazivala šta sve ima u svojoj kolekciji sa obeležjima Mančester Junajteda! Ovo je ohrabrenje za veliki fandom, a svaki dolazak u Hrvatsku uvek podrazumeva i dolazak u Srbiju i obrnuto, jer su naše zemlje toliko male da se nikome ne isplati da pravi samo jedan koncert! Još jednom, Famoza se sprema za sve ovo i planira da priredi spektakl kakav nije viđen na našim prostorima! Hvala našoj MMerki Marini na ovom videu!

Pročitajte još  Velike ambicije: Areni se dopadaju planovi Famoze za dolazak Marcusa & Martinusa i Jasona Derula!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

7 thoughts on “Marcus i Martinus uključili hrvatsku MMerku u prenos: Sigurno se vraćamo! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.