Marcus i Martinus pobedili u kategoriji za najbolje strane izvođače na Mad VMA, imali i nastup! (video)

Marcus i Martinus u sredu uveče bili su na dodeli MAD VMA nagrada koje su održane u Atini, Grčka, a tamo ne samo da su imali i nastup već su osvojili i jedno od najvrednijih priznanja.

Momcima je pripala pobeda u kategoriji “Najbolji internacionalni izvođači”, što je ogroman uspeh kad se zna da su oni te ove godine prvi put posetili ovu zemlju. Skromni momci su se na trijumfu zahvalili jutros na Instagramu rečima, “Hvala vam mnogo, nikad ovo ne bismo uspeli bez vas. Mi volimo što nas toliko podržavate, dočekujete na aerodromima i što ste deo najbolje familije ikad, MM familije”

Momci su imali i nastup, kako i dolikuje velikim zvezdama, a na sceni su izveli pesmu koja je i nama njihova omiljena – “Make You Believe In Love”. Nema šanse da se svakio MMer ne naježi kad vidi sve ovo i ponovi ono što stalno govorimo – vratiće se!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Nina je spremila kviz o Marcusu i Martinusu!

4 thoughts on “Marcus i Martinus pobedili u kategoriji za najbolje strane izvođače na Mad VMA, imali i nastup! (video)

  1. Bravo ljubavi taaako treba.
    Za nas MMere ovo je velika radost
    Samo tako duše moje vi ste najjjjjjjjjjjbolji i najlepši,i normallno da ćete da dobijete nagrradu,jer samo neko kao što ste vi zaslužuje da dobije nagradu za najbolje pevače.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.