Marcus i Martinus o početku školske godine: Više ne možemo da idemo u običnu školu!

Školska godina za veliki deo sveta počine danas, a Marcus i Martinus upravo su o tome govorili za VG, istakavši da će za njih sad sve biti drugačije, jer više nemaju mogućnost da idu u školu kao njihovi vršnjaci.

“Malo je čudno što ne idemo u redovnu školu, ali bilo bi jako teško jer bismo često odsustvovali zbog naših putovanja”, priča Marcus i naglašava da su prethodnih 10 razreda završili kao i sva druga deca. Kako ističe njihova menadžerka i naša drugarica Marte Schei, oni neće zapostaviti obrazovanje. “Žele da nastave školovanje, ali ne u običnoj učionici.” kaže ona.

“Još nismo završili školu, već moramo da polažemo predmete na drugi način. Uzimaćemo po dva predmeta svake godine, objašnjavajući da će se za početak posvetiti matematici i nauci, kao i da će imati privatnu nastavu. “Naš tata se dogovorio sa školom, tako da se sve uklapa u raspored sa našim koncertima i snimanjem muzike. Škola nam je veoma važna, a sve ume da bude zabavno ponekad. Imali smo super odeljenje i dobre nastavnike, nedostajaće nam to”, kažu oni.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/eMMa

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #110 - Glasajte za koliko pesama želite ali samo jednom!

3 thoughts on “Marcus i Martinus o početku školske godine: Više ne možemo da idemo u običnu školu!

  1. Žao mi je kada slavni tinejdzeri ne mogu ići u skolu kao i svi ostali🙁
    Da idu u običnu školu ja mislim jedno sto puta bi ih zaustavljali ostali učenici(MMeri) tražeći im da se slikaju.Ali oni sigurno nebi odbijali slikanje sa njima😍😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.