Marcus i Martinus nakon pojavljivanja na Evroviziji: Voleli bismo i mi da učestvujemo jednog dana!

Marcus i Martinus prethodne noći imali su tu čast da se uključe u finale Evrovizije i saopšte kako je glasala njihova zemlja, Norveška a ističu da bi jednog dana voleli i da dobiju šansu da se pojave na samoj sceni!

O svom uključenu u finale, momci kažu, “To je jako uzbudljivo, bili smo jako uzbuđeni. Nismo do sad radili ovakve stvari pa smo bili i pomalo nervozni. Treba uraditi ono što vam srce kažu”. Na sreću, sve je prošlo kako je trebalo a njih dvojica na pitanje da li bi voleli da jednog dana predstavljaju Norvešku, odgovaraju sa, “Da, nadamo se”.

Iako su još veoma mladi i bili bi daleko najmlađi učesnici Evrovizije da su se na njoj pojavili ove godine, Marcus i Martinus kažu da veruju da za njih tamo ima mesta jer iza sebe već imaju albume, brojne nastupe i hitove. “Mi smo imali skoro ista iskustva kao izvođači na Evroviziji. Zato i možemo da kažemo da znamo šta oni osećaju. Osim Norveške, naši favoriti bili su još Danska i Australija”, otkrivaju oni.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Pametan potez: Marcus i Martinus kupili stan u Oslu!

5 thoughts on “Marcus i Martinus nakon pojavljivanja na Evroviziji: Voleli bismo i mi da učestvujemo jednog dana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.