Liam Payne praktično potvrdio: Nema skorog povratka 1D!

I pored optimizma Directionera, dosadašnje optimistične prognoze govorile su da bi se One Direction mogao okupiti do 2020. godine, nakon što svi momci snime prve albume i obave turneje. Međutim, situacija je dosta lošija.

To je potpuno jasno nakon reči Liama Paynea koji ističe da ne samo da će izbaciti album i ići na turneju, već i da planira da se posveti radu na televiziji! “Moj album će izaći na kraju godine a onda idem na turneju tokom 2019. godine”, priča Liam za Daily Star.

On je takođe potvrdio glasine da je već potpisao ugovor za jedan talent šou u Americi, gde će biti sudija. “Zabavno mi je da radim na televziji, zabavno mi je da radim muziku, želim obe stvari!”, ističe on. “Divno je što sad svi radimo nešto svoje, a nadam se da ćemo se jednog dana okupiti, ko zna?”, završava Liam. Pošto i ostatak benda trenutno radi solo projekte, planira turneje ili čak filmove, zaista ne vidimo 1D na okupu u bližoj budućnosti!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Liam tvrdi da je najsrećniji čovek na svetu, Directioneri ubeđeni da je Cheryl trudna!

5 thoughts on “Liam Payne praktično potvrdio: Nema skorog povratka 1D!

  1. Milice/Famozo da li vi na Word kada pravite casopis izrezete tamo slike da bude bez pozadine ili to mozda uradite na fotoshop?

  2. Ja vjerujem da će se oni vratiti. A vi većinom prenositi kada kaže da neće biti u skoro a mnogo je više puta rekao da hoće 😊❤❤❤ ja vjerujem i optimistična sam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.