Melon Music Awards: BTS su izvođači godine, priznanja i za BLACKPINK i Camilu Cabello!

U Južnoj Koreji održana je dodela cenjenih Melon Music nagrada, a BTS su još jednom potvrdili svoje mesto na tronu, osvojivši neka od najvrednijih priznanja!

Od četiri najvažnija Daesangs priznanja, BTS su osvojila dva, i to za najbolje izvođače godine, ali i za najbolji album godine, “Love Yourself: Tear”. Preostala dva priznanja za najbolji snimak godine osvojili su Wanna One, odnosno iKON za najbolju pesmu godine, “Love Scenario.”

BTS su pokupili još nekoliko nagrada, a naravno da je jedna od njih ona za najbolje globalne izvođače uz nagradu za popularnost za koju glasaju sami fanovi. Na kraju, njima je pripala i nagrada za najbolju rep/hip hop pesmu, “Fake Love”, odnosno Kakao Hot Star nagrada. Mi bismo spomenuli još i BLACKPINK koje su dobile Best Dance Award za “DDU-DU DDU-DU” a nagrađena je i Camila Cabello kojoj je singl “Havana” doneo priznanje za najbolji pop! Pogledajte i impresivan nastup BTS-a te večeri, a gde su na sceni bili čak 20 minuta!

https://youtu.be/WrNCW3BckfE

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Najveći obožavalac: Camila Cabello izvela svoj novi hit na TV-u, Shawn Mendes ne može da dođe sebi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.