Melon Music Awards: BTS su izvođači godine, priznanja i za BLACKPINK i Camilu Cabello!

U Južnoj Koreji održana je dodela cenjenih Melon Music nagrada, a BTS su još jednom potvrdili svoje mesto na tronu, osvojivši neka od najvrednijih priznanja!

Od četiri najvažnija Daesangs priznanja, BTS su osvojila dva, i to za najbolje izvođače godine, ali i za najbolji album godine, “Love Yourself: Tear”. Preostala dva priznanja za najbolji snimak godine osvojili su Wanna One, odnosno iKON za najbolju pesmu godine, “Love Scenario.”

BTS su pokupili još nekoliko nagrada, a naravno da je jedna od njih ona za najbolje globalne izvođače uz nagradu za popularnost za koju glasaju sami fanovi. Na kraju, njima je pripala i nagrada za najbolju rep/hip hop pesmu, “Fake Love”, odnosno Kakao Hot Star nagrada. Mi bismo spomenuli još i BLACKPINK koje su dobile Best Dance Award za “DDU-DU DDU-DU” a nagrađena je i Camila Cabello kojoj je singl “Havana” doneo priznanje za najbolji pop! Pogledajte i impresivan nastup BTS-a te večeri, a gde su na sceni bili čak 20 minuta!

https://youtu.be/WrNCW3BckfE

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zahvalnost fandomu: BTS Festa počeo tonom novih fotki momaka!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.