Marcus i Martinus poslali poruku Beogradu i Srbiji: Biće neverovatno, dolazimo po prvi put! (video)

Marcus i Martinus učinili su fenomenalnu stvar za svoj fandom u Srbiji ili bolje rečeno, za sve koji će doći na najjeftiniji koncert na turneji, onaj u Beogradu koji će se održati 25. marta naredne godine!

Momci su snimili poruku za svoje MMere a jako je kul što su naziv najvećeg grada u regionu izgovorili onako kako ga mi kažemo, “Beograd” a ne “Belgrade”. U poruci momci kažu, “Hej Beograde, mi smo Marcus i Martinus. Dolazimo u Srbiju po prvi put, 25. marta. Biće neverovatno, vidimo se tamo ljudi!” Od ranije znamo da Marcus i Martinus najviše vole da dolaze tamo gde nisu bili a Srbija će za njih biti jedno potpuno novo iskustvo!

Ovo je samo još jedno ohrabrenje za čitav fandom da se okupi na koncertu u Beogradu i da im priredi nešto neverovatno što će ih motivisati da više ni na jednoj turneji ne zaobiđu Srbiju, kao i Hrvatsku gde će nastupati dva dana kasnije. Mi vam obećavamo da će ovo zaista biti spektakl kao i da je ovo samo prvo u nizu iznenađenja koje vam momci spremaju, baš kao i mi u dogovor sa organizatorom!

Karte za koncert u Beogradu možete kupiti ovde

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.