Konačno: Marcus i Martinus imaju dozvolu za nastup na Evroviziji!

Marcus i Martinus su više puta naglasili da bi voleli da nastupe na Evroviziji, a jednom su i bili prezenteri glasova za norvešku televiziju. Ove godine konačno postoji šansa da im se taj san ispuni!

Naime, MM sad imaju dovoljno godina (16) da bi po pravilima Evrovizije mogli da predstavljaju svoju zemlju! Ipak, pre toga bi morali da pobede na svom nacionalnom takmičenju, Melodi Grand Prix, što ne bi bilo nimalo lako!

Ono u šta mnogi veruju jeste da bi Marcus i Martinus ujedinili čitavu Evropu i da bi bez problema bili prvi favoriti za pobedu na takmičenju. Uz neverovatno upornu armiju MMera, zaista ne vidimo ko bi mogao da im oduzme prvo mesto.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kad će Marcus i Martinus opet na turneju, i gde bi mogli da dođu?

7 thoughts on “Konačno: Marcus i Martinus imaju dozvolu za nastup na Evroviziji!

  1. 100% mislim da bi pobijedili jer prelijepo pjevaju! J a m i s l i m!😉😘

  2. Samo me zanima otkada je to Eurosong prestao biti Eurosong… Ovo je Worldsong… Samo fale još America, Mexico, Brazil, Čile i Kina koja se već priključila samim time što gleda… Još malo pa će i učetvovati… Ako je mogla Australia kojoj nije tamo mjesto… Jednog će se dana to pretvoriti u Worldsong, pa ćemo imati umjesto ccea 50 država, 100 država za glasovanje…

    Ali bravo mališani… 🙂 evo vam prilike da slijedeće godine briliraju na eurosongu…

  3. Ako se prijave na Melodi Grand Prix sigurna sam da bi pobijedili, a zatim pobijedili takođe i na Evroviziji! ❤💜💙

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.