Ludnica: Lisa i Lena konačno napravile meet&greet bliže nama!

Još uvek nas dosta često pitate o mogućnosti da nam Lisa i Lena dođu, ali odgovor je uvek isti – njih dve veoma retko prave događaje van Nemačke. Ipak, one su se za potrebe nove promocije “spustile” malo južnije, odnosno bliže nama. Devojke su tako vikend provele u Beču, i to u društvu oko 500 fanova!

Devojke su promovisale svoju novu liniju obuće u Humanic Storeu, a za takav prostor, 500 ljudi je zaista mnogo! Lisa i Lena kažu da su veoma zadovoljne! “Tako je lepo za nas što smo u Beču, i preplavljene smo osećanjima zbog gužve”, ističu one, kao da su nenaviknute na popularnost van granica svoje zemlje, prenosi DerStandard. Kako se navodi, njihove patike prilično su unikatne zbog elemenata džinsa, neonskih boja i grafiti printova, a one su u ponudi uz njihovu liniju odeće.

Njihovu kampanju prati i slogan #NOTLIKED, a koji podrazumeva da mladi ne zavise od broja lajkova za svaku sliku koju objave, već da sami sebi budu lepi, bez ičije potvrde toga. Devojke inače nastavljaju sa meetupovima, ali mnogo daleko od nas! One će tako 1. februara biti u Los Anđelesu, gde fanovima pružaju čak četiri sata da se druže sa njima! Nažalost, čitav naš region njima nije toliko interesantan (sem turistički, kao kad su bile u Hrvatskoj), a i dalje nam se čini da su male šanse da njih pozove neki naš tržni centar. Razlog je jednostavan – domaći jutjuberi su jeftiniji, prepoznatljiviji i mogu mnogo brže da dođu!

Pročitajte još  Obožavaju ih: Marcus i Martinus ne propuštaju da komentarišu slike Lise i Lene!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.